Hejdå bloggen

Det blir ett paus ett tag, återkommer sen ;-)


Packa!

Snart smäller det, första resan av två haha. Det ska bli mysigt som fan måste jag säga, längtar till att få komma bort från boden en stund. Ne, nu blir det att packa vidare, det är ju en del som ska med.. ;-) TAGGA JILLEN!!


rally-bobben med en mupp på ;-)

Allt står still

Hela denna vecka har kännts jobbig. Vad är det med mig egentligen? Har ju inte gjort något speciellt jobbigt eller nått och jag har ju hur mycket som helst att se fram emot. Jag tror jag vet vad som liggar bakom mitt deppande haha. Ska nog inte få träffa rasmus på två veckor, det känns inge roligt alltså. Måste försöka fixa så jag får träffa honom på fredag ett tag eller något sånt. Annars blir detta inge kul.



jag vill förändra allt

jag står framför spegeln,
jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.


Påsklov!

Det har varit ett jätte skönt lov, har dock inte gjort så mycket men har iallafall fått träffa rasmus mycket! Igår hade vi en brännboll/kubb/grillkväll jag, rasmus, jill, ludvig, lina, anna, jalle, stina och andreas. Perfekt slut på lovet tycker jag iallafall! :-)














RK
















day after day

Det enda jag har i huvudet just nu är plugg. Har lite ångest över allt som är kvar att göra nu. Jag hade glömt bort att jag har gemu prov imorgon, så har lite panik just nu. Sen har jag sång och gitarrläxa också. Nu känner jag bara att jag vill ha sommarlov, vill kunna slippa tänka på allt plugg som man måste göra hela tiden. Men det är inte så länge kvar nu så det är väl bara att hålla ut.

Idag ska jag plugga/träna/repa, vet inte hur jag ska hinna allt. Hoppas denna vecka inte blir så stressig.
Ikväll ska jag också försöka hinna ladda in lite bilder från rockis och från lovet och lägga ut.


Those dancing days!

Helt sjukt underbart, THOSE DANCING DAYS kommer till pdol! Kan min sommar bli bättre?!
Jag är överlyckilg.


Me like!

i'll take the highroad

Fan vad seg jag är på bloggen. Haha, skrattretande. Men ja som sagt har jag som inte så mycket att säga. I sommar kommer det bli bättre uppdatering och lite sommar bilder osv. Jag kan meddela att jag åker till fjällen om en vecka, det ska bli otroligt skönt! Sen är det bara 6 veckor kvar till turkiet efter det. Direkt när vi kommer hem från turkland bär det av till skellefteå för att se ROBYN. Hur nice är inte det?! Längtar till sommaren som fan nu.

Ikväll blir det tjejkväll med bandet för att repa lite. Göra låtar ska vi också försöka göra, tror det blir bra!
Nu ska jag göra mig i ordning. Puss!


Vi är i tidningen idag - kuriren. Check it out!

PS. det kommer bilder från rockkarusellen!

sjuk, sjuk, sjuk

Då var man sjuk igen då. Varför just nu? Hade egentligen tänkt att uppträda på sångkvällen på estet som då var ikväll men nej, det gick inte. Sen är det ju rockkarusellen på lördag förfan, då kan jag ju inte vara sjuk? Jag måste kunna sjunga bra och allt?! Nu kan jag knappt ta en ton utan att låta som en gammal anka. Är så jvla fökyld. Detta gillas inte! Imorgon blir det att vara hemma från skolan och vila upp mig så jag kan bli frisk. Längtar till på torsdag så jag kan klippa mig, det ska li så otroligt skönt alltså. Nu ska jag sova. Puss på er!


ge mig sommar nu förfan!

time is running out

Då var det söndag, snart måndag då. Jag är så förbannat jävla less på skolan så jag tror jag tar en pistol och skjuter mig i huvudet. I veckan väntar nk prov, matte prov plus alla vanliga läxor som man har varje vecka. Nu vill jag bara ha lov. Jag vill bara vara med rasmus och ta det lugnt och göra något kul. Jag vill åka till fjällen. Tur så är det bara 3 veckor kvar, 21 dagar. De ni! Endast 9 veckor kvar till turkland, 66 dagar. Fyfan vad härligt!

I helgen har jag bara tagit det lugnt och inte gjort allt för mycket. I fredags var jag med rasmus och tog det jävligt lugnt och myste på. I lördags var jag i luleå med mitt kära band och shoppa scenkläder. Jag köpte ett par svarta jeans, ett linne, en t-shirt, en topp och örhängen. Jag tror att min outfit kommer se bra ut. Hela bandet kommer se as snygga ut. Heta brudar på scen med andra ord. Håll tummarna för oss på lördag hörni, kom gärna till överkalix och var lite publikstöd till oss. Haha, om nån har vägarna förbi vill säga. Imorn ska jag beställa klipptid och jag hoppas verkligen att jag får en tid i veckan, hade velat vara nyklippt till på lördag.


Liknande denna frisyr hade jag tänkt mig. Jag tror det blir bra!


Samuel äter en marabou

Sitter på en engelska lektion och ska egentligen skriva en insändare om facebook. Men microsoft word har ju dampa ihop totalt så det går inte att skriva något. Jag orkar inte hålla på att gorma. slutar efter denna lektion men måste sitta kvar på skolan och göra ett jävla religions arbete. Fan så jobbigt. Det ska vara typ 2 sidor på en fråga och jag tycker att det är jävligt mycket. Har dock inte så jätte mycket kvar att skriva så det känns skönt iallafall. Ikväll kommer rasmus och vi ska frossa i godis och bara mysa på. Har haft godislöfte nu en månad men jag tjänar fan inget på det, jag har aldrig varit och letat så mycket i skafferiet som nu alltså. Men ikväll blir det en snickers och lite lösgodis. Plus att jag ska äta taccotallrik till middag, och det är så jävla gött! 

Nu ska vi gå och äte lite lunch. Hamburgare... Not so nice.
Byyyyyye!  

Life starts now

Nu skriver jag detta inlägg till Jill holmgren. Hon tycker att jag är så seg på att skriva, vilket jag också är. Men nu är det såhär att jag har typ tusen saker att göra hela tiden så jag hinner tyvärr inte sitta på datorn och skriva blogg. Men jag ska försöka skärpa mig lite grann. Det är ju snart sommar och då kommer det bli lite roligare att skriva och lägga ut bilder. Man får lite mer insperation av att vara ute och göra massa saker hela tiden. Nu är det endast ungefär 3 veckor tills jag och snolle åker till fjällen och njuter av livet. Fyfan så jävla härligt det kommer att bli! Plus att det är snart bara 9 veckor kvar till vi åker till turkiet. JAG KAN INTE VARA LYCKLIGARE.

Ne nu måste jag skriva lite mera religion, uppsattsen ska vara klar imorn och jag har rätt så mycket kvar att skriva. Suck.......


it's a beautiful day



Godmorgon. Ska snart iväg och soundchecka lite inför kvällens födelsdagsfirande av Rasmus pappa som fyller 50 år. Grattis! Sen blir det hem igen för att fixa sig och annat. Have a great day everybody. Puss!

Ge mig kärlek, ge mig sommar



Hur jävla länge kan vintern vara igentligen?! Nu är jag så förbannat less på vinter och snö. Vill bara ha sommar värme, vill bli brun. Känner mig så blek och äcklig nu. Turkiet om 74 dagar, gud så otroligt härligt!

RSS 2.0