I'm all in!

Idag har jag haft körlektion med Leif, det gick ändå ganska bra. Det är ju ganska mycket kvar, med teori osv. Måste verkligen försöka ta tag i detta nu med teorin, det är ju bara ca 7-8 veckor kvar. Vill ju helst ta körkortet när jag fyller år.

Jag är verkligen taggad på jul nu alltså. Ovanligt för att vara jag. Jag brukar verkligen inte ha julstämning alls, hade inte det förra året men nu har jag fått in julstämningen. Vilket kanske är lite konstigt eftersom att det inte finns nå snö eller så.

Nyår har vi redan börjat planera och det ser ut som att det kommer bli super roligt. Vi har gjort en meny och inhandlingslista så för en gång skull har vi börjat i god tid så att det blir så bra som möjligt. Längtar!


Tiden rinner iväg

Fatta att det bara är 4 veckor till julafton? Som vanligt hinner man inte med tiden och fattar inte vart den tar vägen. Denna helg har jag ändå gjort saker hela tiden och inte suttit still allt för mycket så känner att det har varit en bra helg, men fattar inte hur snabbt det gått? Nyss var det fredag och nu är det söndag igen. Måndag imorgon och ja, denna vecka är inget jag ser fram emot.Glömt bort att länka våran EP, här är den: http://soundcloud.com/the-glorias

Äntligen fredag!

Avklarat en heldag i skolan med Hair-rep. Nu har vi fått ihop 4 låtar med skådespel och det börjar likna nått. Dock fattar jag inte hur vi ska hinna få ihop allt innan premiären, det är verkligen mycket kvar. Men jag hoppas att det löser sig, det brukar bli bra!

Ikväll blir det idolmys med Stina, Signe & Jill. Har gjort en jul-pannacotta med vitchoklad och kanel. Ska bli spännade att få smaka det!


SNART

Sitter hos Jill och taggar nu inför släppet!!! 3 MIN kvar! Alla har varsin dator, änns lite småmuppigt, haha.


uppdatering.

Skrattretande ofta jag skriver i min blogg. Jag vet. Ska försöka ändra på det, vara lite mer effektiv med kameran och knäppa lite bilder på mitt nya rum kanske? Nu när det närmar sig jul och allt så kan det vara mysigt att knäppa lite kort på allt mysigt man har för sig.

I helgen har jag planerat in Rasmus, Luleå, ev jam med Stina (kanske Jill också). Stina har ju beställt en ny synth och jag ser fram emot att checka in den och få lite idéer och insperation.

Det händer mycket nu må jag säga. Imorgon släpper vi våran nya EP på facebook & även på Soundcloud, där man kan ladda ner våran musik också. Ser fram emot att få höra vad alla tycker om båda låtarna & det nya bandnamnet.


Fullt ös!

Dagens spelning i luleå gick bra. Alltid kul att spela i lillasalen!

Ikväll väntar gospel konsert, restaurang med bandet och efter det umgås hos jillen. Bra lördagkväll helt enkelt!


skit.

Måste läsa jävla engelska bok. Plus att skriva en jävla webbartikel. Plus ett jävla matteprov. Hejdå!

längtan!

Torsdag idag. Inså lektion, matte, idrott, Hair-rep. Helt okej.

I helgen är det spelning i Lilla salen, kulturenshus (lördagsrock) i Luleå kl 13.00 om ni har lust att komma och kika. Annars blir det bandkväll och massa mys på kvällen. Trevligt! Imorgon blir det nog lite häng med Jill & Stina.

Ikväll ska jag måla min dörr, fixa i mitt rum sen kommer Rasmus och sover hos mig, kan även bli lite godisätande.En fet korv som ser ut att ha 50m långa ben ;-)
Dock ser jag härligt brun ut!

214 dagar!

Sovmorgon, underbart.... Börjar 12.10 med gemu, sen matte och sen scmu? Slutar jag 15.00 eller 16.35? Det vet man aldrig med Bosse. Det känns som att jag har jätte mycket att göra... Fixa klart mitt rum, plugga teori, skriva en webbartikel, läsa engelskabok, repa, träna... Som tur är så ör det inte långt kvar till jullov hehe.

214 dagar kvar till Alanya, längtar så att jag håller på att spricka.


RSS 2.0