a perfect evening!

Ikväll blir det grillkväll hos Lina & sedan utgång. Trevligt ska det bli och mysigt. Hoppas bara att kvällen levererar!



Det visar sig att det inte bara är tjejer som är taskiga och lömska mot varandra, även killar kan vara jävligt borta i huvet.


Äntligen!

Rep ikväll. Efterlängtat rep. Ikväll ska vi skapa magi. Ikväll ska vi få ihop något riktigt bra. Längtar!


Hej & Go'dag!

Snart är det dags.. Snart åker vi.. Snart måste vi packa.. Snart sitter vi på planet till Alanya.. Snart ligger vi på en strand och chillar.. Snart badar vi i havet.. Wihooo, 41dagar kvar!!! Fan så roligt vi kommer att ha tjejor. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Få komma bort från boden ett tag, bara ta dagen som den kommer. Kan det bli bättre? Soon.


I'm bored!

Alltså jag vet inte vad det är med mig... Jag har ingen ork, ingen lust, ingen insperation till att plugga överhuvudtaget. Jag är så skoltrött nu och orkar inte, orkar bara inte. Kan inte bara någon göra de åt mig? Jag har lust att skriva musik, repa, träna osv. Jag är så sugen på att träna ute, springa, intervall träning, frisk luft. Jag vill ha en personlig tränare.. Som kan ge mig ett träningsprogram och ett kostprogram, ja tack!



Jag, mamma & Julia.


I'm back!!

För en gångs skull har jag inte legat i soffan hela dagen och tyckt synd om mig själv. Idag var jag på skolan 08.20 för nationellaprov i Svenska B. Det gick faktiskt ganska bra tror jag. Tror jag kan få ett VG, slarvade nog lite grann i brist på koncentration. Efter det åkte jag och Jill och köpte thai-mat, första gången sen i lördags som jag fått en mättnadskänsla, underbart! Sen har bara dagen rullat på och nu tänkte jag se lite Two and a half men, ligga och skratta för mig själv.



Me and my girl.


I'm on my way

Dagarna går faktiskt ganska fort även fast man bara ligger hemma i soffan och lider haha. Måste dock till skolan imorgon för att göra nationella. Det känns inte så jätte roligt faktiskt. Men det är smällar man får ta eller nått. Nu ska jag se tv, (ovanligt) sen läsa svenska häftet, försöka mig på gitarrläxan om jag har ork till det..


Denna person tycker jag om. Det visste ni inte!

Sweet as sugar




I'm not on the top today...

Då har man varit på Åkerbäret idag och fått reda på att man har halsfluss. Fick penicillin så nu hoppas jag att jag blir frisk snabbare! Jag är jätte hungrig.. Kan inte äta, får bara i mig flytande.. Börjar bli less på drickyoghurt. Har degat hela dagen lång och det är skönt samtidigt som det suger. Ligger och ser halv åtta hos mig just nu och jag blir verkligen irriterad på den där jävla berättarrösten som ska kommentera ta mig fan allt! Om han hade hållit käften hade programmet faktiskt varit mysigt att titta på!


Gammal fest bild.. Puss <3


Sjukling

Jahaaa då har man åkt på en rejäl förkyldning.. Kan inte svälja, kan inte prata, kan inte sova, kan inte ha på mig kläder för då svettas jag, kan inte vara utan kläder för då fryser jag. Kul liv? Ska till vårdcentralen imorgon och kolla vad jag har, hoppas jag får penicillin så jag snart blir frisk. Jag HATAR verkligen att var sjuk. Min träning förstörd, repen förstörda... Aja, får förtsätta att tycka synd om mig själv och försöka få i mig nå drickyoghurt! Byyye!


Kuriren

Artikel från lördagens gig i Luleå. Kul att få en sån bra recension! Glöm inte att komma på torsdag till Boden, Folketshus kl 19.00 och titta på oss och några andra band! See you there! :-)


http://www.kuriren.nu/noje/Default.aspx?articleid=6385145


vart ska man börja?

Skolan ger mig ångest. Känner inte alls att jag har ork och engagemang till att ens försöka anstränga mig att göra saker (även fast jag biter ihop och gör det iallafall) Som min fina lista här..
- Tisdag 17 april: Gemuprov
- Måndag 23 april: samhällsprov
- Onsdag 25 april: svenska nationella
- Fredag 4 maj: engelska nationella
- Måndag 7 maj: svenska nationella mutligt tal
- Onsdag 9 maj: engelska nationella
- Tisdag 22 maj: matte nationella

Blääääääää.... Plus att man har alla inså läxor, bandet, vänner, träning, en pojkvän... ETT LIV! Så vill man ju gärna klämma in ett jobb också. Jag vill verkligen ha ett jobb. Kan jag inte ha tur att få ett då? Kan ingen höra av sig nu? Är trött på att vänta och vänta.. Vill ju inte vara pank!

Ikväll väntar en tripp till Luleå och UpSweden för ett möte. Efter det ska jag se inför eurovision. Det är så intressant att höra alla låtar, jätte mysigt att se på också! Måns zelmerlöw är med såg jag, hehe mums! Men nu ska jag göra ett seriöst försök att plugga Gemu och göra klart en tråkigt engelska uppgift! Byyye!



Så otroligt söt!

Nöjd.

Jag är nöjd med detta lov och det har varit skönt & behövligt. Dock så har det gått alldeles för snabbt. Dagarna bara springer iväg, särskilt här i Boden. I Vassijaure så kändes det som att dagarna gick långsammare, plus att dagarna var roligare, hehe. Igår var vi på lotus och det var en perfekt avslutning på lovet. Super kul.

Idag har jag varit och hälsat på min nyfödda kusin, Julia. Min första kusin dessutom. Världens gulligaste lilla tjej. Man blir så fascinerad av hur små nyfödda bebisar är, helt sjukt. Jag satt och höll i henne hur länge som helst och man kan inte bli less på att bara sitta och titta.














Hur söt?


Glad påsk!

Idag står packning, mat & godis- shopping & mys med familjen + Jill på schemat!
Imorgon bär det av till Vassijaure!




Dags att packa..

Hej, hej! Känner mig lycklig och glad idag. Jag ska nänmligen packa till fjällen, sen ska jag vara med Stina och förhoppningsvis skapa lite music. Tror också att det blir oxfilé till middag, kan det bli bättre?


Jag vill att min bebis ska bli frisk!

Jill holmgren, varför skulle du bli sjuk just nu? Vi som ska till fjällen på söndag. Hoppas du blir frisk! ♥


Planering & önsketänkande

Vi vill åka till grekland också!! Sista veckan i aug typ. Det hade varit underbart. Bara chilla på hotellet/stranden och vara med mina kära vänner. Men det är väl lite önsketänkade. Först måste jag förhoppningsvis få ett sommarjobb, sen kanske det kan gå för sig. Har sökt på 11 stället och jag HOPPAS verkligen att jag får ett jobb!!!!! Annars blir jag ledsen.... Arbetsförmedlingen som en sista utväg? Någon som vet vart man kan söka, om någon behöver extra jobbare under sommaren??


Me and my darling

I'm fellin' like i'm forgotten, like i'm standing still. And who's to blame?

Jag älskar min käraste pojkvän, vad vore jag utan honom?


RSS 2.0