Partyy pic.
Stina 18!

Helgen var jätte trevlig. Louts levererade inte, men vi levererade. Musiken var kass, skaffa en DJ som kan spela bra musik?

Nästa helg blir det återigen utgång och då är det Annas tur att fylla år. Det ska bli jätte roligt! :-)


Grattis darling!

Kärlek, kärlek, kärlek

Kärlek är en bra uppfinning. Man blir så glad, helt varm inombords.


När man blir sviken av en vän

Söndag idag. Kom just hem från w-net, har kört armar + ett 20min intervall pass. Känner mig jätte duktig. Har nämligen tränat 5 gånger denna vecka. Stolt!

Ikväll blir det att åka till farmor och fira henne. Tror att on fyller 64 eller 65 vet inte rikigt :s Sen blir det nog ite Hair-plugg. Taggad inför en ny vecka i skolan, jeppjepp!


Tristan & IsoldeVi såg denna film idag på skolan. Har dock inte sett klart den, men jag är redan kär. Herregud vad het han är, jag dör lite smått här. I think i'm in loveeee! ♥

Alla hjärtans dag!

Idag är det en bra dag. En lite roligare vardag än vanligt. Ikväll blir det massa fika och gosaker hos Jillen, även lite sällskapsspel och annat smått & gott med ett gäng trevliga snubbar. Ha en bra alla hjärtans dag allihopa!


I want peace on earth, even if it last just one day.

Måndag

Två lektioner idag och nu blir det att åka och träna!

Imorgon är det alla hjärtansdag, så det blir väl ett gäng som äter och ser film. Mysigt!


Love you dudes!

Lördag

Ikväll blir det att umgås med ett gäng i degis. Melodifestivalen blir det väl också! Det är så jävla sämst låtar, men ändå så måste man se det.

För övrigt har jag varit på skolan idag. Som vanligt. Efter det var jag och träna med mamma. Sprang i 60min. Väldigt skönt. Nu drar jag till degis, BYE!


Kan folk sluta döma?

Sluta upp med att vara negativa och dömande allihop! Keep it in mind!


do it

Onsdag idag. Sämst dag.

Ska snart åka och käka palt hos farmor = paltkoma! Sen blir det rep ♥

 

Mums!

Mitt fika som jag bjöd på på mitt öppethus, förra helgen! Mycket gott måste jag säga!
party all night long

Gårdagen var stressig och det var mycket som skulle hinnas med. Men fan vad kul kvällen/natten blev. Helt underbart! Tack till alla som gjorde min och Jills kväll till ett roligt minne ♥

Grattis till min underbara vän som idag fyller 18, Jill holmgren! Du vet att jag älskar dig!


Keep it up

Lördag idag. Kom just hem från skolan och ska snart iväg till perbacka för att jobba lite. Efter det blir det födesedagsfirande och utgång, ska bli spännande! Hela dagen fullt upp.

I torsdags var vi ju på P4 och spela live och jag måste säga att det lät bra haha. Jag tycker vi är bra på att spela live. Framför allt så var det roligt. Efter det gick vi runt på stan oh jag råka köpa lite kläder + en väska. OOOPS. Slänger ut en bild på mina plagg kanske nån gång.

Nu ska jag ta en snabbdusch och äta nånting, ha en bra lördag allihopa!


KÖRKORT!!

Jag kan knappt fatta det, idag var det min tur att klara körkortet... Jag är lyckligast i världen idag. När jag for första svängen själv trodde jag knappt att det var sant, det kändes som att jag hade snott bilen haha! Men nej, nu får jag köra bil, brumbrum!!!


RSS 2.0