I loved every minute of it!

Jag är så sjukt nöjd med våran spelning igår på PDOL. Det var inte mycket folk men vi hade satans kul ändå, vi fick bra kritik av tidningarna också. Skit kul att få läsa! Ser fram emot luleå-kalaset på torsdag. Då bjuder vi på en satans show, missa inte det nuuu!! K 22.30 på hamnscenen!!!

Ikväll är det jobb som står på listan, skönt att skrapa ihop lite pengar. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=6494458

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=7050746


making music


Im lost in your eyes

Älskar att upptäcka ny musik, nya referenser, nya band/artister. Man får så mycket inspiration. Love it! Så nu ska jag slå på en bra låt och dansa lite, let it out, scream and shout... Eller kanske skriva en text. Fick ju en textrad där just. Jo tack, jag tror jag gör det! Hejdå.I my dream we stop the time, commit a crime and then you're mine.


hej hej bloggen

Jahaja, hej jag har en blogg... Det visste jag väl, eh... jo.. hehe.. Eller kanske inte.

Jobbar för fullt nu på norrlandsmiljövård & jag trivs jätte bra där. Så allt rullar på.
I helgen var det Boden Alive som gällde och jag måste säga att det var helt ok. Vi spelade där i torsdags och jag tyckte att det var bra arrangerat. Man har ju inte så höga förhoppningar om Boden så det var roligt att överraskas för en gångs skull.

Söndag, alltså idag har jag bara varit allmänt bakis, fast inte på så sätt att jag mått dåligt utan det har bara varit en bakis dag.. Sovit, ätit, sett film, ätit och åter igen ätit. Som det ska vara med andra ord.I want to do something crazy with you.


Bilbingo

Igår var det bilbingo med Lina & den jäveln vann 1000kr, vilket flax!! hehe. Man blir fasen besatt av bilbingo, jag vill också vinna!! Men min tur kommer väl snart, hoppas jag! ;-)I wish I cared about the things you care about but i don't.


oooh take me back to the start

Vill tillbaka till värmen, ledigheten & Alanya.Puss ♥


hej hej bloggen

Har inte orkat lägga ut bilder från turkland än men det kommer... Helgen har varit rolig. I fredags var det myskväll med mina vänner. I lördags var det förfest hos Ludvig & senare utgång på lotte. Alltid roligt. Så söndag fick bli en slapp/bakis-dag!

Måndag - Jobb. Rep. Max-häng hehe.

Imorgon blir det jobb igen, senare rep. Kul liv, rutiner = pengar!!!! = resa. Är så sjukt sugen på en resa senare i sommar.. hehe. Snälla hitta mig en resa för 3500kr, då tar jag den direkt.


 
Åhhh, sötaste paret... Ludvig ♥ Rasmus = FOREVER.


RSS 2.0