I pity your face......... Mercyyy!

                                                    Jag skrattar ihjäl mig. Sjukt skön snubbe!








Torsdag

Försov mig idag. Skulle vara på skolan kl 10.00 men vaknade 09.55, så fick skynda mig rejält! Efter det åkte jag hem igen sen tillbaka till skolan för att få veta mitt mattenationella. JAG KLARADE GODKÄNT!!! Jag är så jävla glad & lättad, trodde verkligen att det var ett ig, men fasen vilken tur jag har. Sen har jag varit med Jill på stan & ätit lunch. Sen köpte jag lite småsaker till Alanya & en studentpresent till Rasmus. Kan ju inte vara med när han tar studenten, inte ens på hans student-fika. Åker ju som sagt till Alanya den 9:de. Lite tråkigt men så blir det ibland. Nu ska jag vara med Jill. Hejdå!



Tripp till Luleå i lördags.


Kanot-paddling!

Fasen så skoj det var att paddla kanot idag. Väldigt mysigt måste jag säga. Har först ångest, men sen gick det över. Det var som inte så farligt som jag trodde. Jag & Anna var ett bra team, haha, även fast vi strandade några gånger. Så dagen har varit väldigt rolig.

Ikväll har jag varit med Lina, Signe & Jill. Pratat lite & spelat kort. Super trevligt! Är helt slut efter dagen så nu ska jag sova. Godernatter!






Just because I need you guys

Ikväll är det rep som står på schemat. Imorgon är det brännbollstunering, ganska skoj. Vill ha bättre väder, varmare. Tur att det är 12 dagar kvar då!


Puss på mina fina <3


FINALLY!!!

Jag kan inte fatta det..... Sverige har äntligen vunnit eurovision!!! Jag döööör, har energi, kan inte sovaa... Jag är överlycklig. Jag är en eurovison-nörd, I know. Då blir det globen nästa dåå, för man måste ju åka dit och se finalen. Fasen vilken bra dag! Först Luleå för att växla pengar, sen grillning med mina fina vänner & sen detta. Underbart! Ni skulle ha varit med hos Jill när första tolvan gick till sverige, fan vilket liv, - varning för de som har känslig hörsel. Nu ska jag fira med att se mästarnas mästare & ligga och tänka på att om två veckor åker vi - Till TURKIET!!



Livet leker

Imorgon är det två veckor kvar till ALANYA!!! Overkligt. Det känns så jävla härligt... Längtar såå jävla mycket. Vi drar till luleå imorgon för att växla in lite turkisk lira, nu känns det bra, lite pirrigt. Nu ska jag ladda ner lite party låtar till Alanya!! Tagga girls ♥


Ångest!

Idag har vi varit i luleå hela dagen och gjort en favorit i repris. Spelat för landshövdingen, gamla hair-låtar. Det gick iallafall bra. Var på stan också och gjorde sig av med lite pengar, inte bra. Har ångest!!! Kommer få ig på matte nationella. Jag fattar allt som står i matteboken men de göra det så förbannat knepigt på nationella proven, orka. Sen vill jag träna NUUU!! Får panik. Är inte alls nöjd med hur jag ser ut nu. Har inte tränat ordentligt på en och en halv månad. Jävla halsfluss! Ne, nu ska jag se solsidan, så man får skratta lite!


some people just make you happy



Jag & Anna ♥


It's gonna be a good day

Idag har jag varit på skolan. Fick MVG på samhällsprovet, yey. Gjorde mitt svenskatal & det gick bra också. Så en bra dag, följd av en bra kväll också. Ska ut på lång prommis med Jillie, vi ska gå och sola och sen gå hem. Efter det blir det lite styrke träning för magen och rumpan. Heja.


Jag vill inte leva förevigt, jag vill inte dö ung

Snart är det dags att resa långt bort härifrån. Hundratalsmil bort. Det ska bli spännande att få resa själv, kul att få lära sig något nytt. Jag är lite nervös men som tur är så reser jag med människor som är vana vid att resa så det ska nog gå fint. Lina är ju i Alanya just nu, gud så härligt. Men snart är det våran tur.


Jag jagar ett nu som inte går att fånga

Söndag. Jag ser faktiskt inte ljuset, det är mörkt nu. Hejdå.


Hur långt man än kommit, är det alltid längre kvar

Varit med Rasmus i Svanis och hälsat på hans farmor, kom hem idag. Kom hem från Lina för en stund sedan, hon fyller 19 år idag. Grattis igen gumman. Nu ska jag se en film med Rasmus, kanske bastu också. Hoppas på bra väder imorgon så man kan sola, annars blir det häng med Anna och tvinga henne att se solsidan, haha. Kul liv, hejdå.



I'm still waiting, waiting for you to come back to your sence, to me.


It's times like this

Sitter & funderar, men kommer inte fram till nå vettigt. Så därför släpper jag mina tankar och går och lägger mig nu. Can't get in out of my head.


Soon we'll be free

Det drar ihop sig nu. Imorgon gör jag bort mitt samhällsprov & kanske svenska talet. Sedan är det bara gemu gehörsprov och matte nationella kvar. Efter det är der äntligen sommarlov och slut på alla prov och måsten. Då är nästa beskymmer, kommer jag att ha något sommarjobb? Hoppas verkligen det. Vad ska man annars göra hela sommaren?? Utan pengar. Man får hoppas på det bästa eller nått.


This is just perfect!

Dagen har varit bra. Har hunnit slingat mitt hår, thanks to Jill, har ätit middag med släkt & lill-kusinen, har hunnit Alanya-taggat & nu kommer snart Rasmus hit, så då blir det att mysa med honom en stund innan man är död & måste sova. Helt okej tycker jag ändå. Jag längtar tills vi åker, 29 dagar kvar babes!


Familjen ♥


Let's do this!

Ikväll står sångkväll på schemat. Treornas sista dessutom. Sorgligt att de går ut, kommer att kännas så tomt & tråkigt. Efter det blir det samhällsplugg. Nu är det bara att bita ihop, inte länga kvar nu. Keep it up!

Idag är det 31 dagar kvar till vi åker till Alanya & jag längtar så jävla mycket! Fasen vad kul vi kommer ha. Alanyatagg imorgon kväll, med bilder & sånt från andra utlandsresor så man får lite längtan. Haha, inte för att det är brist på det men ja, det är lite kul ändå. Puss på er tjejor, what happens in alanya stays in alanya, right?!




Som magi, fast bättre

Jag vill skapa magi. Jag vill förmedla en känsla. Jag vill se min publik mima våra texter. Jag vill att våra konserter ska vara slutsålda. Jag vill spela på en stor festival och se publikhavet. Jag vill att min dröm ska bli sann.


Nu är jag less.

Tänkte gå till skolan idag men nee.. Känner inte mig hundra än & jag riskerar INTE att gå till skolan för att sen bli ännu sjukare. Så idag ska jag plugga. Samhälls, svenska tal, gitarr & kanske lite matte. Känner att jag måste ta  tag i allt plugg nu så jag får det gjort nån gång. Är lite seg nuu.


So careless

Fokusera på det som är bra i ditt liv. Strunta i de saker/person som gör dig ledsen eller irriterad. Njut av de som är härligt & de personer som verkligen bryr sig & lägger ner tid på dig. För det tänker jag göra nu! :-)





in case you've forgot

I love you


Pretty Woman

Jag bara älskar denna film.






Tillbaka till sjuksängen

Otroligt.... Då har man fått tillbaka halsflussen & fått nytt penicillin. Jag har fan inte tid att vara sjuk? Måste plugga, repa, träna.. Får panik. Har inte kunnat träna på riktigt nu på en månad & jag blir jävligt frustrerad. Why now? Varför ska jag ha så otur att få tillbaka skiten? Inge kul alls. Hejdå.


Skolavslutning & Alanya nästa, tack!


insperation

Go crazy dude!





Robyn + lykke li?? Me like.


Frulle-bulle-rulle!

Igår fick jag min favorit frukost, plättar. Plätt-kungen står för stekandet! ;-)






RSS 2.0