Bra lördag!


Mina Glorior <3


I love it

Har världens bästa pojkvän som kommer och hämtar mig mitt i natten. Och hjälper mig hem.

Detta var då ord från min kära pojkvän haha!! Går kvällen var iallafall riktigt rolig och alla mådde bra haha! Nästan alla iallafall.


Lördag

Morgonen startades med kör-rep i kyrkan. Nu är det frukost hos Anna, det pratas om att det blir en eftermiddags tur i skogen.. Ikväll är det partyyyy och det ska bli skit kuuuuul!! Hoho YOLOSpelning!

Hela dagen har spenderats i Luleå med mina kära glorior. Lyckad spelning och vi är nöjda!


You and i were never right

Beställt klipp&färg-tid idag! Äntligen. Allt känns så himla bra nu. Känner mig piggare denna i vecka också. Eller ja, försov mig imorse but still.

I helgen är det partyyyy! Can't Wait!


Monday it is

Ny vecka, ny energi, ny kraft. Ska ta mig till gymmet om en stund, plugga lite gemu och sen får vi se vad jag hinner med. Fullt upp i veckan med kvällsrep i kyrkan, spelning, utgång på lördag & konsert på söndag. Tycker om att vara upptagen.


We'll make it work

Denna helg har varit kass, tråkig, usch & bläää. Så tråkig och händelselös att jag på en lördagkväll (OBS) åker på gymmet för ett konditionspass. Dock är jag stolt över mig själv som pallar mig dit, vad annars göra liksom?? Nuuu ska jag ta mig en dusch & sen vette fan.


The luminary ones

Vill ut och dansaaaaa i helgen!! Alla mina vänner är sjuka... Jag är all alone, by my self..... Ooooops!!

I want to dance, let it out, scream and shout!


Meningslöst

Jaha, en släng av urinvägsinfektion ska man också få vara med om nu såhär i kaoset av all stress. Kemiprov imorgon, klarar jag godkänt så dör jag av glädje. Allt inom skolan känns just nu så otroligt meningslöst. Jag hittar inte motivationen till att sitta och plugga kemi tex, när fan kommer jag behöva dom kunskaperna i mitt liv? Allmänbildning kanske vissa tänker. Jovisst, kanske finns en liten poäng i det. Men varför får man inte lära sig musik eller teater tex i skolan lika väl som kemi? Nej men juste, det är väl slöseri med tid. Man blir ju inte nog smart av musik. Alla som går estet är ju helt mongo, kan ingenting, fattar ingenting... Till alla er som anser att estet är en dålig linje, med dåliga lärare, med mongo elever, då ska jag berätta för er att ni är så jävla avundsjuka på oss för att vi fått haft tre svin roliga år i skolan medan ni andra suttit och slavat framför skolbänken och läst eran jävla naturkunskap och matte-Ö. Kan folk inte bara inse att vi är inte sämre människor för att vi inte läser natur eller någon annan "smart" linje, (samhälls ingår inte eftersom den linjen klarar vem fan som helst att gå). Alla klarar inte av att bara sitta och plugga hela dagarna, alla är inte duktig i matte, alla förstår inte vad en protolys är, men människor är olika och det är dags att man accepterar det.

För övrigt fyllde mamma år igår, grattis igen kära mamma.
No energy

Har pallat mig iväg till gymmet ikväll och det är jag mycket stolt över. Inte för att det var nått mördarpass direkt but still. Imorgon är det fredag och jag kan inte påstå att det kommer mer lägligt än nuuu. Bandkväll är vad som står på schemat och det ska bli riktigt kul! På lördag har vi även spelning i Luleå, undebart!

Det bästa med detta inlägg är att jag nu ska berätta att JAG HAR SOVMORGON TILL 10 IMORGON!!! livet leker, YOLO! ;-)
As Jill Said, kaos i huvudet!

Allt är kaos. Vet inte vad det är med mig denna vecka.. Ex imorse, jag ställde klockan på halv 7, kommer inte upp ur sängen förns halv 8. Efter jag ställt mig upp från sängen känner jag som hur hela rummet bara snurrar, jätte obehagligt. Ländes nästan som att man skulle spy. Men när jag väl masat mig upp sätter jag mig och äter frukost framför tvn till kl 07.50. Vill tillägga att jag börjar 08.20... Så jag drar på mig nå kläder, sminkar mig sådär lagom fint hehe, tar gitarren och åker till skolan.

Så hela dagen har jag mått dåligt och varit yr, less och så otroligt jävla skoltrött... Pissdag, kaos & slöseri med tid. Bra beskrivning av min onsdag.


Hej världen.

Jag vill kämpa, jag vill komma någonstans,
jag vill få ut någonting av allt hårt arbete vi lägger ner,
jag vill stå på en scen, jag vill in i studion,
jag vill släppa något grymt,
ett album, som alla vill lyssna på om & om igen.
Jag vill att folk ska inse att vi är bra, fett bra faktiskt.
Så det så! 
 
Bild från spelningen i Övik i våras. Sjukt kul! 

RSS 2.0