Min prins & jag..

Denna kväll har varit jätte mysig. Blev bjuden på panelen, svin gott var det! Propp mätt är jag fortfarande... Nuu intar vi sängen, ska bli underbart skönt att sova! Godnatt.

Jag älskar dig Rasmus Lindberg, mer än vad ord någonsin kan beskriva.


I love you

5 underbara år med min kärlek idag <3 så ikväll väntar restaurangbesök och annat mys med min pojke! Hoho vad tiden går fort.


Söööööndag

Varför skriver jag alltid blogginlägg på söndagar? Antagligen för att man har så jävla tråkigt.... Dock har vi repat ikväll, kändes kul! Det var ju som sagt ett tag sedan. Är så taggad på att komma framåt med musiken nu, Hard work! Vill in i studion.

Är såå jäkla trött hela tiden, fyfan vill sova nu! Godnatt


That boy, take me away, into the night...


Halsfluss!

Tredje gången detta år.. Börjar bli van vid detta! Penicillin kur igen, kult! Så denna vecka blev inte alls så rolig som jag ville att den skulle bli.. Nu ska jag fortsätta se sex and the city, dricka cola och fantisera om mat i icke flytande form...


Here we go again...

Då var man sjuk.. På riktigt! Vilken tajming säger jag bara...


My heart aches for you

Who's gonna save the world tonight?
Who's gonna bring me back to life?


Sunday, again??

Söndag igen jaaa, herregud vad veckorna flyger iväg.. Denna vecka ska faktiskt bli rätt så rolig. Ska till storforsen med estet och spela, sova över och äta god mat! Det ska bli jätte mysigt. Kul att göra något lite annorlunda någon gång!

Imorgon har jag samhällsprov, får se hur det går hehe. Har nästan inte pluggat någonting så ikväll ska jag plugga med jillen! Men ska även repaaaa, finally!!! Saknar mina glorior och Stina som har varit och vickat och spelat synth med Magnus Ekelund & stålet, är stolt över henne! Jätte imponerad att hon vågade åka iväg på sådant kort varsell!

Nu ska jag förtsätta plugga, keep it up!


Music all day long

Min dag har bestått av ensebmle.. All day long! Kul men lite tröttsamt och enformigt kanske!


Helt okej måndag!

Har varit riktigt hurtig idag, ätit bra och jag är stolt över mig själv, att jag äntligen är igång. Kör en kick-start inspirerad träningsform med kostprogram till. Känns helt ok än så länge, hehe dag 2. Som tur är har jag vänner som kan peppa mig när det känns jobbigt & tungt! I'm on my way!


Sexyytime with my girls!

Spelningen igår gick bra, trots att vi inte repat på två veckor! Dock var det inte allt för mycket folk.. Så det var tråkigt!! Men vi gjorde bra ifrån oss, Signe var en pärla bakom trummorna, trots omständigheterna. Bra jobbat mina Glorior! <3


THE GLORIAS

Vad vore jag utan er & musiken?
Vi ska ge allt ikväll & bjuda på en riktigt show,
är taggad till tusen.
Love you mina Glorior!
 


Gig!

Ikväll spelar jag & mina Glorior på kulturnatten i Luleå, Lillasalen i kulturenshus! Vi kliver på ca 23.20. Det ska bli as roligt, hoppas ni kommer så att det är mycket publik! Alltid roligt att spela i Luleå & lillasalen. See you there!


Gubben i lådan

Hejhopp, vem hittar vi i lådan? Järn & Larsaa!


Back to this shit

Kom nyss hem från skolan.. 08.20-17.30, what a lovley day!!


The last year

Fick sluta två timmar tidigare idag, kan inte vara lyckligare! Nu ska jag äta turkisk yoghurt & se lite sex and the city. Ikväll ska vi titta på resor, studentresa, hihi åh vad roligt att ha något att se fram emot.


Turkiet - DEL 5

Hemresan.
 


 

 


 

Den bästa resan ever, med mina bästa vänner. Åh vad jag tycker om er!

Some days are just boring

Jag jagar ett nu som inte går att fånga


Party all night long!

Gårdagen var jätte trevlig och jag är nöjd. Grattis till klara igen som fyller 18år, så premiären för henne var igår! Det var verkligen svin mycket folk, trångt och varmt men kul iallafall.

Idag är det soffan som gäller, hela dagen lång. Sex and the city, here i come!


RSS 2.0