Sportlov

Hej & välkommen sista sportlovet i mitt liv. Denna vecka ska jag verkligen sporta. Börjar om kick-start idag nämligen så idag har jag varit ute på isen och åkt skidor, 5km. Nu tänkte jag köra lite styrke, sedan åka på gymmet med mamma. Ska försöka hålla två pass om dagen nu på lovet när man ändå inte gör något och har tid. Det är bråttom att komma i form nu, bara 82 dagar kvar till studentresan. Tror det gäller att variera passen lite så man inte tappar inspirationen. Hoppas på träningskompisar också, ni vet vilka ni är hehe. Stina Vikström, jag ska köra hårt med dig 👊


BOOOOM, HÅLL I ER!!!!

Efter en hel höst med låtskrivning, möten & hårt arbete så är vi snart klara med denna platta. Vi har fått första mixen ikväll, låter helt otroligt coolt. Nu väntar vi på resten av låtarna och det ska bli så jävla spännande att höra. Är så sjukt stolta över oss så som har fixat allt det här, nu är det ur våra händer. Magnus & Jocke har gjort ett as bra jobb. Kan knappt förstå att vi kommer att ha en färdig skiva som man kan lyssna på om & om igen. Happygirl.se!
 

Grammis -13!

En besvikelse. Inte alls så bra som jag hoppats på, menar, vad fan var det för artister som uppträdde? Programledarna? Bra skämt, ehm nja, pinsamt dåligt. (Kalle moraeus är dock söt) Rebecca & Fiona, vars höll dom hus? De borde ha stått på scen! Ne, det höll inte klassen helt enkelt. First aid kit, boooring!


Follow your dream

Nu kör vi igång andra låten för idag!


Studiovecka

I fredags var det min tur att lägga grunderna på gitarren. Det gick as bra och jag är jätte nöjd! Sedan dess har Stina lagt klart nästan all synth, jag har lagt alla slingor och solon på guran plus att jag och Jill matade in två låtar på sång igårkväll. Idag ska vi försöka lägga sång på alla resterande låtarna, det blir nog as fett.


Back to the Beatles

Igår att vi premiär på våran sista produktion som estetare, Back to the Beatles. Det gick bra & ikväll är det sista föreställningen, kl 19.00 på saga teatern. Be there!


Bowling!

Denna dag har varit så sjukt jävla seg. Började dagen 08.20 med nk. Sen blev det ett fett jävla hål, 4 timmar faktiskt. Känns som att min hals svullnar upp & jag ber till Gud att det inte är halsfluss. På idrotten hade vi bowling, är verkligen inte bra på det men det är kul ändå.


Slalom baby!

Idag drog jag & Anna en liten halv spontanare & åkte till klinten. Skönt att komma ut och svin kul att åka! Hoppas på ett besök till kåbdalis till helgen. Tack & hej!


RSS 2.0