Från & med idag skärper jag mig!

Nu ska jag ta tag i det här med maten, nu får det vara nog med slisk-mat. Träningen funkar rätt så bra, 5 gånger i veckan är ju bra. Plus 2pass på torsdagar. Nu är jag redo att sikta på mitt mål, -6kg innan 18maj då vi sticker på studentresan!


Happy birthday to me


As I said many times..

Vars tar tiden vägen? Veckorna springer förbi och imorgon är det fredag, IGEN?! dessutom min födelsedag hihi. Igår slog jag mitt highscore rejält i subway surfers, värt att nämna HAHA. När fan blev jag en spelnörd?


Ikea

Gårdagen spenderades på Ikea & vi inhandlade många fina saker. Sakta men säkert börjar vi få det riktigt hemtrevligt i våran fina lägenhet. Eller aa, i Rasmus fina lägenhet hehe.


Tonight and for the rest of my life

Första kvällen i lägenheten firas med lite bubbel, levande ljus & mys framför tv:n. Imorgon är det Ikea som gäller, äntligen! ✌


Fix & trix!

Ikväll har jag & mamma varit förbi i lägenheten & monterat ihop soffan, lämnat lite grejor osv. Sen kom Anna & Jill förbi också & titta. Jag tror att det kommer att bli hur fint som helst när vi fått in lite grejor & gjort det lite hemtrevligt. Längtar till på lördag så vi får åka till Ikea ✌


Snart är det dags!

Imorgon får vi nyckeln till lägenheten & då börjar vi sakta men säkert trycka in lite grejor i den. Igår var vi & köpte en säng & en soffa. På lördag bär det iväg till Ikea för att inhandla lite annat smått & gott. Ikväll har vi även varit på dollarstore & inhandla sånna här tråkiga men välbehövliga saker. Pengar rullar ut som det ska, det går bra nuuuu..
Äntligen!

Idag har vi hämtat hem våran Anna. En lyckad överraskning! Puss


Wihooo, finally!

Idag har jag & Rasmus varit & tittat på en lägenhet. And guess whaaaat??! It's taken. Det är våran lägenhet nuuuu!! Hihi. Är så glad nu! Det ska bli så himla kul att få inreda och göra det till vårat hem. Yeyyyy!


Världens skönaste helg!

Vi har varit ensam hemma hela helgen, otroligt skönt har det varit. Sena kvällar & sena morgnar. Nu är lovet snart slut. Taggad på skolan? Ehm, nej.


Tiden rinner iväg tillsammans med dig..

Lovet börjar lida mot sitt slut.. Är inte redo för skolan igen. Eller egentligen är jag det, nu är det sista rycket sen är det slut. Om 134 dagar drar vi på studentresa till Alanya, om 162 dagar åker jag till kemer med min familj, mormor & min älskling. Jag längtar så otroligt mycket.


Nyår

Tack 2012, välkommen 2013!


RSS 2.0