Äntligen!!

Imorgon bär det av till turkiet!! Fan så härligt det känns. Det enda som suger är att jag inte fått min kamera..... Jävla elgiganten är ju SÄMST på att hålle de dom lovar. Dom sa att det skulle ta 2-3 veckor. Det har gjort det nu och igår fick dom in den på verkstaden... KUL. Plus att efter vi lämnat in den så tog det en vecka innan dom ens skickade iväg den till verkstaden. Hur jävla dålig får man vara?! Dom borde fan låna ut en kamera som man får låna när dom är så jävla sega.

Ikväll ska jag iallafall hitta på något men Jillen, sen måste jag packa klart det sista och taggaaaaa lite! ;-)
Jag kan fan inte beskriva hur mycket jag har längtat till detta och imorgon smäller det!!!


Sol & Bad

Idag blev det Alder. När det är såhär varmt så måste man helt enkelt bada... Annars skulle jag typ avlida. Ikväll så blir det lite sommarhäng med Lina, Pontus, Jill, Ludvig, Rasmus och Signe. Får se vad vi hittar på! ;-)


PS. 4 dagar kvar!  

sommarlov!

Imorn är det sista dagen!! Gud så underbart, otroligt, jävla skönt. 6 dagar kvar till turkiet också. Kan det bli bättre? Är bara så grymt förbannad att min kamera är på lagning nu när jag vill kunna lägga ut bilder på bloggen osv. Men nej. Hoppas att den hinner komma hem innan vi åker till turkiet så att jag kan ta lite fina bilder där. Annars blir jag fan jävligt sur!

Ikväll ska jag, stina och jill sitta och försöka hitta lite insperation och skriva lite nytt material. Vi har fått en spelning där vi behöver material för 45min och det har vi ju absolut inte just nu... Lönen är dock jävligt bra så det är värt att göra ett ryck för att klara av dessa 45min.


Hejhej, här är vi om 6dagar!

Perfekt avslutningsväder


Kolla in vädret på fredag!!!! ME LIKE.


Soon we will be free

Idag väntar solning med Jillenpillen, sen träning.. Efter det då?

Imorn är det bauta som gäller, hoppas ni kommer och tittar? 

Vet ni? Jag har egentligen sommarlov nu. Det är bara Bauta kvar. Är ledig idag, på torsdag och sen är det fredag och dags för avslutningsfest hos Anna. Längtar!!


Lisas bild! ;-)

I'm ready to go

Igår var vi i studion hela dagen och spela in sången. Det gick bra tycker jag. Så nu har vi alla fyra låtarna klar, härligt! Mycket bra jobbat tjejor ;-)

Kom precis hem från Jillen. Har sovit där inatt. Igår kväll tränade vi och sen kom Rasmus och Ludvig och var med oss ett tag och såg twilight. Den filmen är ändå bra aså, så jag tvingade jill att se den även fast hon ''hatar'' den. Men när vi sett den tror jag att hon ändra uppfattning.

Nu ska jag ut i solen och sola lite grann, sen ikväll kommer Rasmus och myser med mig!
Byyyye!


9dagar kvar jillen!!!! ;-)


Fiske & Grillning!

Har hjälpt till att måla hela dagen hos Rasmus. Fint väder idag äntligen, lite sommar känsla iallafall. Kvällen bjöd på fiske och grillning med Jillen, Ludvig och Rasmus. Har fortfarande lite dåligt samvete efter att Rasmus och Ludvig döda en gädda som dom fiska upp... MÖRDARE!! ;-)

När vi väl kom dit vi skulle fiska, tror du inte Rasmus glömt väskan med pinnbrödet?! Jag och Ludvig som var så sugna på det... Så det blev inte så långvarigt det där med fiskandet. Vi for tillbaka till mig istället och grilla pinnbröd, mums! 

Imorgon är det fullt ös.. Spelning i Luleå klockan 12.00 och sen snabbt tillbaka till Boden för att se balen. Klockan 16.00 är det soundcheck inför kvällens spelning. Klockan 21.00 går i upp på scen, be there!

På söndag är det back in the studio again för att spela in sången på alla fyra låtarna vi spela in förra helgen. Det ska bli så sjukt spännande att få höra resultatet på det hela.


RSS 2.0