sunshine







Har väldigt svårt att bestämma mig alltså.......

Ge mig pengar tack!



Jag vill shoppa sommar klänningar. Men nej, jag har tyvärr inga pengar. Varför kan man inte vinna nåra tusen?

WOHOOOO!

Som alla kanske redan vet så är vi vidare i rockkarusellen! Det känns helt underbart. Nu gäller det att tagga som ett psyk till den 16 april. Bra jobbat tjejer, jag är stolt över oss!


Tatoooooo







Är så sjukt sugen. Vet inte vad jag vill ha än så jag måste ta mig en riktig tankeställare.

sommar, sommar, sommar



Nu vill jag ha sommar. Kärlek. Ta cykeln och bara cykla, bort till ingenstans och känna doften av sommar. Tänk er en sen sommar kväll i juli, man sitter ute i en mysig stuga och dricker saft i solnedgången. Jag saknar känslan av att bara kunna gå ut i shorts och ett linne och känna värmen mot kroppen. Ta ett sent kvällsdopp och bara njuta av livet. Snacka om att denna sommar kommer bli världsbäst!


looking for inperation



Ovärd dag. ovärd vecka. Ovärd tid. Ovärd energi.


tummen ner!



Rockkarusellen i haparanda - kan bara säga en sak. Amatörer. På hög nivå. Jag vet att vi inte är på den nivån där det är jätte proffsigt men man förväntar ju sig lite bättre arrangemang av en tävling som finns i hela sverige. Det var inte en person där. Förrutom nåra föräldrar + juryn. Ljuset gjorde det svårt för mig att se vad jag spela så det blev typ fel nåra gånger, inte bra. Vi var otajta, långt ifrån våran bästa spelning både till musik och utstrålning. Okej, nu ska jag inte klaga mer hehe. Ska bli spännande att få se poängen.

Playtime!

Laddar upp för rockkarusellen i haparanda! Skriver nog imorn om hur det gick osv.
Önska oss lycka till ;-)



En evighet sedan










Mamma ♥












Tiden går så snabbt. Man hinner knappt med. Nyss var man liten och nu fyller man snart 18.

Bak med mormor










Igår bakade jag med momme, super goda kakor blev det. Tycker det är så mysigt att baka, särskillt med mormor. Vi bakade mördegskakor med kola och choklad + nougatkakor! Pappa fyller år idag så det blir att bjuda på våra goda kakor.

fortsätt att kämpa



Ett år har gått snabbt. Men vi har hunnit utvecklats så otroligt mycket under den tiden. Jag tycker att vi ska vara stolta över oss själva. Vi har tagit ett stort steg framåt sen den 16 mars förra året. Nu kommer vi bara utvecklas mer och mer och jag lovar er tjejer, en dag blir vi något stort! Kärlek till er ♥

vi har iallafall tur med vädret..



Jag känner mig så otroligt stressad just nu. Det känns som om jag inte får en sekund ledigt. Är jag inte i skolan pluggar jag, eller tränar, eller repar. Det finns inte så mycket att välja på just nu. Har så jävla mycket plugg så det är fan helt sinnes sjukt. Konstigt att man känner sig låg och trött hela tiden?! Här kommer en liten lista:
- Matteprov v.11
- Naturkunskaps prov v.12
- Svenska debattanalys v.12
- Engelska bok utläst + bokprov v.12
- Svenska roman utläst + analys v.13
- Idrotts uppgift och redovisning v.13
- Nuko prov (rockhistoria) v.15 eller 17?
- Inså (alla veckor)
- Gemu (alla veckor)
Har jag glömt något?! Det har jag säkert. Det är så snurrigt i min skalle just nu så jag kommer knappt ihåg vad jag heter. Och det blir ju inte mindre stressigt med tanke på alla rep och spelningar vi har just nu. Aja, man får bita ihop och göra sitt bästa helt enkelt! Jag är iallafall helt utmattad nu. Vill gå och lägga mig. Men nej, jag måste göra svenska och inså + att jag måste ta en dusch. Sen kan jag få lägga mig i min sköna säng. Längtar! Ska ligga redo för att sova helst innan klockan 22.00. Hinner jag det?! Längtar tills fredag så jag får träffa min pojke! Godnatt och puss på er!

underbara måndag



Jag älskar verkligen måndagar. Favorit dagen i veckan. Man måste tänka lite positivt på måndagar annars skulle jag inte palla denna dag. Det har inte hänt något speciellt heller, bara en vanlig måndag. Orkar inte skriva mera haha. Kanske kommer med nå roligt inlägg imorgon istället! ;-)

hej och go'dag



Jag suger på att uppdatera jag vet. Men jag har fan annat för mig än att sitta och dö framför en dator?!
Hehe. I fredags var vi ett gäng hos Jill och chilla på bara. Jag har inlätt ett godislöfte och det har varit svårt att motstå i helgen, särskillt igår kväll. Men jag ska fan klara detta. Ända fram tills sommaren. Jag får ju faktiskt äta nötter, frukt, grönsaker och glass, fast glass får jag bara äta två gånger i månaden haha. Diggar mina coola regler. Igår var jag och spela på lördagsrock i luleå. Det var för en gångs skull jävligt proffsigt, ljudet, ljuset allt var svin bra. Iallafall ljuset. Vi var klara vid tre tiden och då for jag och jill hem till mig för att slinga håret på mig. Det blev ett bra resultat tycker jag. Efter middagen åkte jag till degis för att umgås med min super söta pojkvän.

Ska snart dra på w-net för lite konditionsträning. Me like!
Ikväll blir det rep och annat mys med go tjejerna. Puss och snusk!

ain't no sunshine when he's gone!



Du är det bästa jag har, du är den bästa. Det finns inget bättre än att somna tätt intill dig, höra dina andetag, och sen vakna upp tillsammans med dig och möta din trötta blick. Om jag kunde skulle jag sova med dig varje natt. Det betyder så mycket att få vara tillsammans med dig. Du betyder så mycket för mig. Inga ord i världen kan förklara hur mycket jag älskar dig. Du är min föralltid rasmus lindberg! ♥

my holiday!











Sammanfattat så har det varit ett skönt lov. Härligt väder, underbara människor, kan det bli bättre? Har dock inte vilat ut så mycket men det har varit svin kul. Imorgon är det back to school och jag kan inte säga att jag är så värst sugen. Har ganska mycket plugg framför mig och plugg är det sista jag vill tänka på. Vi har ganska mycke spelningar nu också det är fullt ös hela tiden!

Sportlov!

Lovet börjar ta slut, men är väldigt nöjd än så länge!
Har gjort saker varje dag och varit ute varje dag framför allt. Det har varit väldigt skönt att få så mycket frisk luft.
Måndag var vi i klinten, tisdag var vi ute med skotern, igår var vi i pagla och idag ute med skotern igen.
Min skoter har ju total pajjat så fick låna pappas idag! Imorn blir det nog också skoter och på lördag pagla.
Haha, allt är planerat in i den minsta detalj!
Ikväll blir det nog lite övningskörning och sen vara med Jillen!

Nu ska jag ta en dusch!







Härligt värre! Stinas bilder!


RSS 2.0