jag vill inte vara i sverige just nu

Sitter & tittar på resor till turkland.. Jag & Rasmus var som sugen på att åka i slutet av sommaren. Får se om vi hittar någon resa som är billig osv. Hade verkligen varit roligt att åka bort med honom. Plus att Sverige är kallt & tråkigt så det är Inge kul att vara här, nog för att man jobbar men ändå. Kom igen nu sommaren..



Bild från midsommarafton.


Follow your heart!

Min första tatuering. Jag tycker som om den. Liten, enkel & fin. Det lilla hjärtat symboliserar kärleken till mina vänner, till min pojkvän & min familj. Även ett väldigt fint minne från midsommarafton 2012 i Alanya med mina bästa vänner.


Cambilder!

'

Glad midsommar från Alanya!

Ikväll är det sista kvällen innan vi åker hem & det känns lite små tråkigt. Eller väldigt tråkigt faktiskt... Men vi har haft två fantastiskt roliga veckor tiilsammans här i Alanya. Kunde inte varit bättre. Men ikväll är det midsommar-middag som gäller, mycket mysigt. Pepparstek, here we come!
Puss på mina älsklingar! <3

ETT ÅR KVAR, SHALALALALA!!

Skolavslutning, inomhus. Regnar. Kallt.
MEN INGET STOPPAR OSS!! Ikväll blir det paartyy, hos Anna. Sen Lotus! Imorgon Turkland, livet leker. Hejdå bloggen!


Grattis Lina! ♥


Se upp!

Lill-babisen har ju fått körkort! Stolt som en tupp. Grattis ANAAA BANANA! ♥


Hemma, men snart borta igen

Det har varit en mycket rolig liten trip till Övik & Picknickfestivalen. Hoppas på att få åka ner dit fler gånger. Vi har haft det så mysigt i våran lägenhet, väldigt snällt att de vågade låna ut en lägenhet till oss, hehe. Helt klart en värd resa!

Steg upp kl 04.00 i morse för att ta tåget som gick 05.10, så är gode slut i huvet nu. Har hunnit varit förbi på skolan för ensemble rep & göra om en gemu grej. Kan inte påstå att min koncentration var på topp.

Ikväll ska jag packa. Vi åker i övermorgon, wihooo. Imorgon är det skolavslutning & partyy! Pirrigt.






Packar för fullt!

Nu har jag börjat min packning & börjar lite smått inse att jag inte kan ha med mig allt som jag skulle vilja ha med mig. Jag får helt enkelt välja bort lite kläder..... Måste ju få plats med handduk, bodylotion och lite annat smått & gott. Nu börjar jag verkligen att bli nervös. Kan inte fatta att det är 5 ynka dagar kvar tills vi åker. Vi började våran nedräkning på 238 dagar, hur snabbt har inte detta år gått?

Det är sista veckan kvar i tvåan på gymnasiumet. Känns bra, framför allt väldigt skönt. Imorgon är det Bauta som gäller, inomhus eller utomhus? Det kan bara vädret bestämma. Vi åker dessutom till Övik imorgon för att på onsdag spela på Picknick festivalen. Ska bli väldigt roligt. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig? Help me someone. Måste börja packa dit nu också. Herregud, blir helt matt i huvudet. Ser inte fram emot att släpa på min gitarr & förstärkare på tåget. I guess that's the life on the road. Kanske inte är så smart att dra med sig hela förstärkaren, kanske borde bara haft en topp, men tyvärr har jag inte införskaffat mig en sådan ännu. Så man får ta smällen om man vill spela på sina egna grejor. Men jag ser fram emot att åka tåg & mysa med mina kära vänner eller rättare sagt bandmedlemar hehe.

Nu har jag skrivit allt för mycket. Ska packa & duscha. Dåså, hejdå!





RSS 2.0