Dag 29

En dag kvar. Det kommer kännas tomt.


Idag är jag lat.

Förstår inte hur jag ska ta mig upp ur soffan & bege mig till gymmet. Vill bara ligga här i min sköna soffa hela dagen.


Kärlek.

Jag har världens bästa pojkvän.


Måndag 26 november

Effektiv dag.


Love is my drug!

Bra helg måste jag säga. Händelserik och mysig! I fredags hade vi nostalgi-kväll och tittade på massa gamla egen gjorda filmer från 2007-2009. I lördags var jag på stan, tränade, var i Luleå och titta på hockey med Moa och pappa, sen blev det bowling med lina, Rasmus och Pontus. Idag har jag varit u Luleå med Rasmus och shoppat lite kläder. Så en bra helg helt enkelt.


Heja Luleå!

Brynäs, känn er utklassade! 8-1, sjukt kul att få se.


The naked truth..

Denna vecka har gått fort som faaaan. Tur det. Har verkligen inte haft ett bra humör denna vecka (ni som känner mig vet vad jag pratar om) fyfan... Har stört mig på allt och alla och har bara allmänt varit en sur-kärrig! Men imorgon är det fredag och då ska jag vara glad :-)


Fuck u


Onsdag!


Film-mys!

Pocahontas har alltid varit min favorit Disney film. Enda sen jag var liten har jag nött denna film, älskar den. Film musiken är fantastisk.


Kickstart, dag 20

Det rullar på, lite segt men ändå. Måste säga att jag är mycket stolt över mig själv. Kroppen börjar bli van vid att träna varje dag och det känns verkligen som att träningen ger någonting. Har gått ner 3,5 kg sen dag 1 och tappat hela 5 cm runt midjan. Sen har jag tappat några cm här & där. Så nöjd är väl det rätta ordet. Det ser ljust ut inför beach 2013 haha!


I love you big time


Spelning i Luleå

Igår var vi förband till Machinae supremacy i lilla salen. Sjukt kul. Det var länge sen man fick stå på scenen så det var jätte roligt att få ösa lite! Det går bra nu!


En helt ok onsdag

Idag har jag varit i skolan, skrivit samhällsprov, tränat, varit på dollarstore och sen repat! Helt okej onsdag om du frågar mig :-) snart kommer min älskling hem och imorgon ska vi och titta på en lägenhet! Can't wait!


Pratstund!

Babblar telefon med denna söta pojke...


Glorias-häng!


Det rullar på!

Kickstart, dag 10. Måste säga att träningen går lätt, det är inte så jobbigt. Dock är kosten lite jobbigare. Att inte få äta choklad gör mig både arg och grinig hehe. Men det är bara 20 dagar kvar nu, nedräkning!! Dock så visar mitt hårda arbete resultat och tur är väl det.. Annars hade jag lagt ner skiten hah!

Ikväll väntar bandkväll, mysigt värre!


Trött & sliten!

Kickstart, dag 6. Än så länge har det gått bra och det är faktiskt kul! -2,5kg, nöjd än så länge.


Halloween - spice girls!

Farmen igår levererade inte enligt mig. Men vi som spice girls levererade stenhårt! Kul var det. We run the world - girls!


Fredagsmys!

Kvällen har spenderats i degis med middag och sällskapsspel. Riktigt mysigt! Snart blir det sängen så man orkar upp på gymmet imorgon för dag 3 i mitt nya liv.


Nov. 01, 2012

Idag börjar mitt sunda liv. Från och med idag så tränar jag en timma/dag i en månads tid. Äter också efter ett kostprogram. Detta ska bli intressant, se hur mycket jag kan gå ner i vikt på en månad. Se hur mycket bättre kondition jag kan få. Det ska bli roligt och jag är taggad som fasen. Nu börjar kampen om min drömkropp HAHA, beach 2013, here we come!


RSS 2.0