I N S P E R A T I O N

Älska den här versionen som Robyn gör. Man får så mycket insperation!


those stars lead you back home


Trevlig dag.

Började med inså 10.50, sen får jag veta att vi inte har nån gemu, (ovanligtvis). Så nu sitter jag här i datasalen och väntar på att få ha matte som typ börjar om 2 timmar. Laaaaaamt! Ska testa sjunga Frank mills på auditionen och se hur det går. Låten är dock ganska svår.... Här kan ni få lyssna:


du lyckas få mig må så bra.

Har ett awsome schema kan jag bara få ta och tala om. Sa upp nkb idag också. Eller rättare sagt skjöt upp det till 3an. Men såhär ser mitt schema ut iallafall:
Måndag: 10.00-14.00
Tisdag: 12.10-16.25
Onsdag: 08.20-15.10
Torsdag: 10.50-15.00
Fredag: 08.20-09.40

Helt okej eller hur?


jag antar att alla växer ifrån varandra nån gång.


Shopping!

Var i luleå med mamma igår, shoppade arslet av mig. 2500kr ;s Dåligt samvete typ men vafan.. Ska ha detta hela vintern och våren så fett värt! :-) Här får ni se!
























Älskar er & musiken!

Idag firar vi 3år som band tillsammans. Så grattis till oss! Vi ska laga mat hos Signe sen blir det att åka och titta på spelning och mysa på. Blir säkert jätte trevligt! :-) Byyyye!!


m.u.s.i.c

Ikväll hade vi första konserten med Estet. Helt okej måste jag säga, alltid kul att få sjunga och uppträda! Plus att nu går hela Life Sentence på estet så nu blir det äntligen lite uppträdanden med the band ;-) Nu ska jag ta det lugnt. Imorn blir det möte med ressigören som ska berätta om musikalen Hair som vi ska sätta upp i år! Byyyye!


Min bebis är vuxen....

Ett bamse stort grattis till min lilla bebis Lina Bäcklund som idag tagit körkort! Gud så tiden gått snabbt, helt sjukt. Nyss var vi ju 14år och tyckte att det var en oändlighet tills vi skulle bli stora och ta körkort. Och här är vi nu idag! Vi satt alltid i Linas bil på gården och önska att vi kunde köra iväg med den och nu kan vi det. Iallafall Lina ;-)


Bye, bye sweet home!

Nu åker jag bort till Linas stuga i nåra dagar, ska bli as jävla skönt att komma bort såhär sista veckan och allt. Man har ju lite smått panik över att skolan snart börjar. Och iallafall jag känner att jag inte riktigt har vilat ut mig ordentligt eftersom jag bara haft sommarlov i tre veckor och två av dom veckorna var jag utomlans. Har jobbat en hel del denna sommar, men som sagt det är värt varenda dags slitande för att få dessa pengar. Känner att det behövs komma in lite pengar på kontot hehe. Nu ska jag packa och göra mig i ordning. Får inte glömma att packa med gitarren, det kommer bli lite träningsläger gällande musiken dessa dagar. Vi måste ha minst 4 låtar till innan jul och ännu 4 låtar till innan nästa sommar. Härligt! Nu måste jag göra lite nytta, om jag ska hinna allt! Byyye!


Jag vill shoppa!








a day to remember


LIVE WILD DIE FREE








Skit väder!

Regn, regn, kallt, regn.... Kändes inte så jätte tagg att jobba idag! Men nu är dagen avklarad iallafall. Ska vara på travet hela kvällen, det känns inte så kul heller. Men man får försöka vara lite positiv! Sista veckan nu, det är bara att hålla ut. Det känns lite overkligt att jag snart jobbat klart, har ju jobbat 6 veckor.. Känns som en evighet. Ännu overkligare känns det att skolan börjar om 2 veckor!!!!!!!!!! Fan. Har absolut ingen lust med det! Men vem har det?

Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen blir det att dra sig iväg till travet..... Byyye!


Rasmus och Tjorven!


You light up my life!

Vaknade av att Hannes och Noel stod och fnissade vid min säng. Haha, dom är så söta! Fixade klart Hannes mp3 och sen såg vi robotar. Mysigt värre!

Idag bär det iväg till Jills stuga. Det ska bli skönt att få åka bort från boden. Plus att det är så jävla mysigt i Neimisel. Vi åker om en halvtimma så ska packa nu, Byye!


Reaching forward

Oj oj, jag kom just på att jag har en blogg! Har inte skrivit på typ 2 veckor.. Jobbet på bossevallen är för hårt så man orkar inte göra nått på kvällarna... haha not. Nemen, jag har nog ingen ursäkt denna gång. Har bara varit lat.

Idag har vi skottat 15ton matjord. Skit roligt. Kommer aldrig vilja hålla i en spade efter det vi är klar. Vi ska nämligen skotta 52ton. HEJJJJA! Sen har jag klippt gräset efter jobbet. Efter det så åkte jag, Rasmus, hans mamma och pappa, hans bror och hans tjej och spela minigolf och därefter åt middag på panelen. Fruktansvärt gott måste jag säga. Jag har hunnit varit hos Danne och Linda också ett tag men mamma, pappa, anna och niklas. Kom hem ganska nyss.

Just nu håller jag på att ladda in lite låtar på Hannes nya mp3 som han köpt alldeles själv. Blir lite Erik saade osv, ni vet, barn artister hehe. Sen ska jag gå och sova. Är så jävla trött. Godnatt!


Flakasand.

RSS 2.0