sunshine of your love

Har varit en sväng på stan idag med Samuel. Inhandlade:
- ett par knallrosa shorts
- ett turkost halsband
- ett brunt smalt skärp
- två förpackningar med blond hårfärg
- hårspray
Fick ju min csn idag så nu kunde jag äntligen köpa det jag ville ha.

Ikväll ska jag träna, se på ludvigs match med jillen och sen till jill och sova. Imorn har jag endast en lektion, engelska. har nationella muntligt. Sen är det lång helg. Har inte mycket kvar nu.. Man kommer ju vara ledig mycket nu, har ju inga lektioner kvar att vara på egentligen.


cobus


Snubben är ju grym. Denna Paramore åt är ju också helt jävla sjukt bra. Me like!

Här & Nu

16 dagar kvar till paradiset. Jag börjar få lite resfeber känner jag faktiskt. Har taggat denna resa sen i oktober så jag hoppas verkligen att det blir bra. Det ska bli så skönt att resa till sommaren och få bada och sola, bara ligga och lata på stranden och må gott. Underbart helt enkelt. TAGGA JILLEN!

Fick reda på några betyg idag. G på matte nationella, Vg i nutidakonst, G+ i Naturkunskap. Trodde faktiskt inte att jag skulle få godkänt i matten, men fan vad bra jag är!

Ska snart iväg och träna med mamma på w-net och sen blir det rep och lite plugg. Har endast en engelska uppgift kvar, känns bra.


YEAH!

Dag 2 i studion: spela in gitarren och pianot idag och det låter bra! Var på plats i studion kl 09.00 och vi var väl klara vid 16.30. Så nu är det bara sången kvar nästa helg. UNDERBART!

Annars då? Jo, ikväll har vi gjort klart vårat slutarbete i religionen. Nu är det bara engelska och nk kvar. Tack gud. Två veckor kvar till turkiet.... Helt sjukt! Längtar som fan, ska bli så skönt. Tagga jill!


In the studio

Fullt upp, fullt ös. Det är mitt liv just nu. Har varit i studion hela dagen kom hem vid fem tiden, åt middag, for till spelning på Mind the bag. Imorn blir det uppstigning klockan 07.15 för att sedan vara i studion i luleå klockan 09.00. Sen efter man varit i studion hela dagen ska man direkt till samuel och redigera våran film till religionen. Vilket liv jag har? Sitter inte still en sekund.

Nästa helg har vi spelning i luleå på dagen vid ett tiden sen bär det snabbt tillbaka till boden för att de balen. Efter det soundcheck och spelning på kvällen... Söndag blirdet tillbaka till studion igen och lägga all sång. Men jag tror detta blir bra iallafall?! Snart är det lite semester från både skolan och musiken och jag tror att det är välbehövligt. Men i mitten av juli så tror jag att vi ska få ut våran EP på spotify och göra lite musikvideos osv. Can't wait! ;-)


Puss, I love you girls! ♥

Börjar se slutet

Nu är jag less, less, less och åter less på skolan. Vill verkligen inte gå dit nå mer! Fan alltså, hehe. Men det börjar lukta sommarlov tycker jag. Det ska bli så jävla skönt med ledighet och värme. Vill inte ha jeans eller långbyxor mer. Jag vill ha shorts, klänning, kjol.. Vad som helst men inte jacka, långbyxor och kofta. Ne är less på det nu. Det är 21 dagar till turkiet nu och om de där jävla askmålnet ställer till detta för mig då ska jag fan bomba sönder hela island. Menar, det bor ju bara typ 300 000 pers där så?! ;-)


fuck söndag

Söndag igen då................................
Gick upp halv tio för att sedan repa klockan halv elva. Nu blir det Nuko-plugg och ikväll blir det matte, nk och nuko plugg hos samuel. Helt enkelt en jävla bajs söndag. BYE


Spelning

Drar till Luleå och Lillan för spelning ikväll. 21.30 är vi på scen. See ya!


Vi vann!

Äntligen är det våran tur att få vinna något. Det var ingen dålig vinst heller. 7000kr! Äntligen får vi råd med lite inspelning. Är så jävla taggad på allt vi har framför oss nu. Vi behövde verkligen detta! Jag älskar er tjejor! ♥


PLAYTIME

Ikväll blir det spelning i luleå och tävla om lite pengar som föhoppningsvis blir våra! ;-)


Flackasand förra sommaren. En riktig kanonspelning!

Happy birthday!

Idag är det en stor dag. Min lilla bebis fyller hela 18år!!! Ett jätte bamse stort grattis till dig gumman! ♥


This is me



Ungefär såhär känner jag mig nu.. Och ungefär sådär mycket har jag att plugga. Det låter kul va?
Har iallafall gjort bort matte hemtentan och gemuprovet idag. Tack för det! Nu återstår:
- Nk sopbild
- Nk slutredovisning
- Religion
- Engelska nationella muntligt
- Insåläxor
- Matte nationella
- Svenska inlämning

Men det är väl inte så mycket? Eller? haha.

black stone cherry


Jillen, detta band måste du kolla in. Denna låt är sjukt jävla bra! ;-)

love love love
















Jag älskar er!



Nu blir det rep-time!

jävla söndag.

NU ÄR JAG LESS. 

kan inte skolan ta slut nån jävla gång? Det går så förbannat jävla långsamt och bara mer och mer saker kommer upp som man ska göra. Har fan svin mycket kvar i skolan, är så jävla less på etset! FITTA.
- Nuko prov på typ 1000 sidor.
- Matte nationella (som jag ändå alltid får ig på)
- Matte hemtenta
- Religion
- Nk sopuppgift
- Nk slutuppgift
- Engelska nationella muntligt
- Inså läxor
- Gemu prov
- Svenska inlämning

Plus att schemat är fullt upp, hela tiden. Spelningar, tävlingar, inspelning....... Nog för att det är kul men man blir stressad när man har alla helger uppbokade med massa saker man ska göra. Man hinner ju knappt tänka? Vill bara att maj ska vara slut så att man slipper tänka så mycket. Vill bara vara nu och känna att man kan göra vad man känner för och slippa bli tvingad till en massa skit saker.

Kan söndagskvällen sluta sämre? Sverige skämmer ut sig totalt och gör en sån jävla kass match och förlorar mot nå jävla finnar med 6-1. Bravo, heja sverige! Nu går jag och lägger mig. BAJS!



Tack för att denna person stöttar mig och gör mig glad iallafall <3

HELG

Äntligen helg, detta ska jag fira med min underbara pojkvän.


magic sunday, NOT!

Denna söndag har varit en riktig söndag. En sån här dag då man verkligen har ångest över allt man ska hinna med den veckan man har framför sig. Jag har inte gjort alls nå vettigt idag, solat, tränat, repat och nu sitter jag och nöter låten jag ska spela på terminsuppspelet på tisdag.. Huvva, vill bara ha det bortgjort. Imorgon har våran pjäs ''En godnattsaga'' (tror jag att den heter) premiär. Jag hoppas att den blir bra. Så det blir ingen skola på hela dagen för mig imorgon, men dock så ska jag upp före fan. Men det är inte länge kvar nu alltså, bara 5 veckor kvar i skolan och det kommer ju bara flyga förbi. Om 5 veckor och 3 dagar åker jag och jillen till turkiet, ska bli så underbart! LÄNGTAR!





Go'kväll!

Ikväll blir det brännbolls lir, ev. kubb och grillning. Har ingen aning om vilka som kommer, men vi lär väl se vilka som dyker upp! Tror iallafall att detta blir en härlig och trevlig vårkväll. Puss!


back on track

Hallå!
Trevlig vecka, jätte skönt. Har ju varit sjuk?! Ikväll ska Rasmus sova här, otroligt skönt! Det ska bli mysigt att få träffa honom, verkligen. Nu ska jag duscha, se hockey och vara med puss-gurkan. Puss!


Sjukt tuff låt. Stina länkade den från sin blogg och jag gillade den starkt!

RSS 2.0