Go'dag!

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Ska snart dra mig ut på en liten springtur. Känns som att det behövs eftersom jag ätit max både till lunch och middag. haha. Bra mina föräldrar planerar? Nej. Jag ska göra ett ryck nu med både kost och träning. Det ska bli mer konditionsträning och hårdare träning. Äta bättre mat och lite mindre. Äta regelbundet osv... Inget mer småätande! Ska försöka gå ner 3-4 kilo. Jag bryr mig inte egentligen om vikten, men för min egen del så behövs 3-4 kilo bort.

På torsdag åker jag, jill och stina till trästocks för att se Those dancing days. Underbart!
På fredag ska min familj till Rasmus och äta middag och basta utebastu.
På lördag ska jag till Anna och mysa. Äntligen får man träffa ungen! :-)

Ne, nu ska jag göra ett ryck!
Bilder från Flakasand och lite annat kanske kommer upp ikväll eller imorgon.


Turkiet -11

Har varit lite seg, jag vet. Har ju jobbat sen jag kom hem och jag är så jävla trött på kvällarna så jag orkar inte sitta och lägga ut en massa bilder. Men här kommer lite från våran underbara resa till side! :-)



























































































 




Det blev lite mycket bilder här. Vi hade iallafall en underbar semester i side och jag längtar tillbaka dit. Förhoppningsvis så kommer vi att åka dit igen nästa sommar. :-)

Äntligen måndag!

Eller ska jag säga tisdag.. Dagarna går ju så snabbt nu. Men det är väl bra?! På samma sätt inte. Sommarlovet bara rinner iväg. Svensk sommar är ju tyvärr inte den bästa när det gäller väder och hur länge det varar osv. Vi har kollat på en resa till side som vi gärna skulle vilja åka på. Den 16 augusti till den 23. Hade varit väldigt roligt och en perfekt avslutning på sommarlovet! Nu ska jag snart gå och lägga mig och se lite one tree hill. Hard work, work imorgon. Pigg och glad, kexchoklad! :-)

'
detta hotell! :-)

äntligen fredag!

Fan så skönt med helg, underbart.
Det blir middag nu snart, Danna och Linda kommer och äter hos oss. Det blir grekisk pyttipanna. Till efterrätt blir det Pannacotta, mums! Ska även till Jillens stuga ikväll, det ser jag verkligen fram emot. D et är så jävla mysigt! Nu ska jag göra mig i ordning och packa, byyyye!


Men du, jag ger dig min morgon. Jag ger dig min dag!

Hejhoppsnopp

Jobbat idag. Dagarna börjar faktiskt att gå lite snabbare och det känns inte lika jobbigt. Men kul är det ju inte. Allt för pengar säger jag bara. Ska snart iväg på winternet och träna, ska bli skönt. Sen blir det att vara med Rasmus och se one tree hill antar jag hehe. Imorn hoppas jag på att få åka till Jillens stuga, men det är inte säkert att jag har nån skjuts, tyvärr. Aja, ska byta om nu. Byyyye!

 music.

me like, not

Jag är så jävla trött... Det är inte jätte kul att jobba. Man orkar inte göra ett skit på kvällen, man är helt slut. Men som sagt, det är klart värt det. Ikväll har jag ätit choklad, så jävla gott. Plus att jag har sett one tree hill. Orkade inte träna idag med tanke på att jag spydde igår kväll.. Min kropp fick typ en chock. Gick upp 05.30 jobbade hela dagen, trände sten hårt och har inte tränat på tre veckor så jag kanske gick ut lite för hårt. Men torsdag blir det träning iallafall. Imorn kommer Lina hem ;-) Jippie! Då ska vi repa lite grann. Sen kanske Rasmus kommer och sover hos mig. Det känns mycket lättare att kliva upp om man är två som ska upp, eftersom han också jobbar.

Nu ska jag se allsång på skansen sen ska jag sova. Kul liv?


hard work work

Började jobba idag........................... Så kul känns det. 6 veckors jobb, det var min sommar det. Ne, jag får se det från den ljusa sidan, jag kommer tjäna grymt mycket pengar och för dom pengarna kommer jag ha jävligt kul nästa sommar. Utomlans med mina kära vänner och pojkvän, fara på roadtrip med mina bästa vänner. Det är livet måste jag säga. Plus att man är 18 år hela nästa sommar, skööönt!

Ikväll ska jag träna. Sen kommer rasmus och sover hos mig. Nu börjar mitt liv igen. TRÄNING.


Aliven!

Men tjena! Är tillbaka i sverige nu, haft en underbar resa med trevliga människor och härligt väder! Det kommer bilder och annat när jag laddat in dom på datorn.

Igår var jag med Stina och Jíll i skellefteå för att se ROBYN. Det var jävligt bra måste jag säga. Det enda negativa var att det var så jävla mycket folk så alla bara knuffades och höll på när man skulle stå lite längre fram där man vill stå. Så vi fick gå bak för att inte typ klämmas ihjäl. Tappade min mobiltelefon på bussen ner, har inte fått tillbaka den än. (om jag nu får det vill säga) Klantig som jag är.

Ikväll blir det nog att hänga med nå trevligt människor och sen dra in till aliven. Är inte så jätte tagg på det eftersom det suger. Men jag hoppas att det blir kul iallfall.

Nu ska jag ta en dusch, göra mig i ordning och lite annat. Vi syns på stan. Byyyye!


RSS 2.0