Once in a lifetime

Föregående vecka var helt sinnes sjukt stressig. Men allt som var planerat gick jätte bra och jag är nöjd. Igår hade jag mitt öppethus och det var sjukt mycket folk på samma gång i vårt lilla hus, men fick trycka sig fram nästan. Men det var mysigt och jag uppskattar att så många faktiskt kom! Kvällen fortsatte med kalas för vännerna, tack sötisar för att ni kom!

Lägger ut bilder nån gång i livet.


Me und Jill ♥


MYNDIG

Då var man 18 år. Känns skönt.... Denna dag har varit helt sjuk. Många fina, roliga nyheter.. Ska inte nämna vilka än, hehe. Fick en gitarr i födelsedagspresent, en gibson! ÅHH vad fin den är. Lägger ut en bild senare. Snart ska jag iväg på panelen för att äta en lyxig middag med familjen. PUSSS!


Jag & mamma X-antal år sedan!

Veckans färsking!

Denna vecka är vi väckans fäsrking och vi spelas 3 gånger per dag på P4. Så slå på radion mellan 10.00 och 13.00 så kanske
ni får höra våran låt, Stupid Situation spelas. Stupid Situation by The Glorias

STRESS

Nu vill jag gärna ha min bebis hemma här med mig. Känner att jag behöver honom. Behöver ha någon att prata med, kramas med och umgås med. Typ Rasmus. Please take the stress away.


I övermogron är jag myndig.

Tidsbrist

Rep, rep & åter rep. Bandet, trubadur + hair. 30 nånting låtar med hair ensemblen, 42 låtar med trubadur, låtskrivning med bandet. Plus teori. Plus de vanliga skolämnena. Det är mycket just nu, men det lönar sig. Har knappt tid med en fritid. Nu ska jag ut och övningsköra.


Spelning på friday!

I björknässalen kl 18.00 börjar det hela. Så kom och titta tycker jag! Helt gratis.


PLUGG

Ikväll så är det dags att plugga i massor! Teori, matte, ljudteknik. Samuel kommer snart så då blir det hard work, work. Annars så är mitt liv så uppbokat som det kan bli. Nästan. Hair-rep iallafall varannan helg hela januari och februari, plus plugg inför körkort, jobb, spelningar, fördelsedagsfirande och massor av andra saker. Så är det!


Jag vill dansa!

jag är lycklig, hej!

Har varit i piteå idag på halkbanan, måste säga att det var as roligt! Intressant. Är glad att det är gjort nu och jag är ett steg närmare till körkortet. Har även bokat teoriprovet och uppkörningen idag. Shit vad nervös jag är. Måste köra och plugga mycket nu! Gud vad kul om jag fixar det!

Ikväll blir det rep. Vi är även veckans färsking på P4, den 23 börjar det! HAPPY GIRL.


tisdag

Halkbanan imorgon och jag ska vara på körskolan kl 06.30. Vettefan hur jag ska ta mig upp så jävla tidigt? Men jag vill bara få detta gjort nu så att jag kan blicka framåt och förhoppningsvis snart ta körkort.


söndagsångest en måndag

Har ångest nu, bläää. Imorgon är det back to hard work, kan inte påstå att jag längtar. Eller? Nu blir det iallafall sex and the city och hoppas på att få varva ner och bli trött.



Här men ändå inte.

Jag känner verkligen NAE, JAG VILL INTE. Samtidigt som jag känner JA, JAG VILL KOMMA FRAMÅT. Detta ang. skolstarten nu. Jag känner att det känns tungt att komma tillbaka, känner mig inte nog utvilad, eller alldeles för utvilad? Möjligen kan det vara sant. Jag känner mig bortglömd, osäker och förväntansfull. Jag känner mig taggad på att få träna på allvar, ta körkort, fylla 18. Jag vill att vardagen ska ge mig styrka och att tiden ska gå snabbt. Jag vill ha tillbaka en del av mig som försvinner och kommer tillbaka hela tiden. Jag vill.. Vad vill jag egentligen? Komma fram i livet men ändå stanna kvar. Bli äldre men ändå inte. Haha nu ger jag mig.

Detta lov har ändå varit helt okej. Men nej. Hejdå, nu åker jag och tränar.


one step closer

Då var veckans alla körlektioner bortgjorda och det känns bra. Idag har jag även gjort fas B, 66/70 fick jag på den. Sen har jag gjort en repetition, 60/70 fick jag på den så jag är väldigt nöjd. (har inte pluggat mycket alls)

Ikväll har jag och mamma ätit en lyxig middag i from utav oxfilé, potatisgratäng & peppersås. Mums vad gott det var! Sedan blev det att titta på herrarnas skidskytte tävling, sverige på 3:e plats! Efter det gick jag över till Lina en stund och såg The Voice sverige. Måste säga att jag tycker själva programmet är väldigt segt, men Ola salo, Carola och alla är ju så sköna. Speciellt Ola såklart!

Imorgon blir det städning, kanske umgås med Lina, plugga teori, åka till signe. Hejdå!


veckoplanering

Denna vecka måste jag verkligen ta reda på ordentligt. Måste njuta av sista ledigheten innan skolan börjar. Det kommer bli så sjukt mycket arbete nu inför Hair så jag vill inte ens tänka på det... Därför så skiter vi i det och ser ifram emot denna vecka som är kvar istället.

Onsdag - Körlektion 13.45
           - Badet med Rasmus (ev. Lina & Pontus också)
           - Umgås ett gäng hos Jill + ev. sova över.

Torsdag - Körlektion 10.30 
            - Luncha med någon som vill?
            - Träna
            - Umgås med någon & göra nått. Bowla, bio?

Fredag - Ingen aning? Plugga teori.


Nu ska jag laga middag och sen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske träna?
Kul liv, hejdå.


Vill sätta mig på en buss neråt söder.


Jul & nyår!






Gårdagen var jätte mysig och trevligt, den spenderades verkligen med de människor som betyder mest för mig. Tack för en underbar kväll med god mat och trevligt sällskap. Puss på er! ♥


















Bye 2011!

Ett nytt år, 2012 = fylla 18, ta körkort, resa utomlans själv för första gången, hair & mycket annat.

Tänka sumera detta år som varit med lite bilder:


Förra årets nyårsfirande.


Min födelsedag. 17år!


Firade alla hjärtansdag med min bästa vän!


Började övningsköra


Varit med min älskling


Alla skoterutflykter man haft med vänner & familj. Lägger till - haha, vars fan försvann dom?


Varit med i rockkarusellens länsfinal!


Varit i fjällen


Myst med vänner


Firat avslutningen


Varit i turkiet med min bästa vän & min familj! - höjdpunkten på hela året


Sett & pratat med mina största förebilder, både på trästocks & pdol.


Sett robyn på stadsfestivalen i skellefteå.


Spelat på flakasands rock & blues festival


Varit på besök i Linas stuga. (som alltid)


Lina tog körkort


Detta & mycket annat fick jag uppleva 2011. Det har varit ett bra år med många fina minnen. fast 2012 kommer vara det mest händelserika året tror jag. Det är mycket som väntar mig... Se upp, här kommer jag!


RSS 2.0