underbar liten sång.


jag älskar dig, nu och föralltid.

Idag är det min och Rasmus 4års dag, helt otroligt. Det känns verkligen jätte bra, jag är så lycklig och allt är verkligen super. Jag älskar verkligen dig Rasmus, always and forever. ♥


måndag

Det enda positiva med måndag är Teorikurs och Hollywoodfruar. Det känns skönt att för varje gång man kommer till körskolan och lär sig något, är man ett steg närmare ett körkort. Kan inte fatta att jag snart kommer att ha det i min hand. FRIHET.


Hyperballad


klicka på bilden!

TURKLAND

Nu har vi äntligen börjat titta på resor till nästa sommar. Det blir ett härligt gäng som åker troligtvis till Alanya, Turkiet. Fan vad jag ser fram emot detta, helt sjukt vad kul det ska bli. Det är ju ett tag kvar dock.. Fast bara man får allt bokat så gör det ingenting, för det är nästan roligast att längta och tagga. Nu blir det hård träning och svältning hahah, till beach 2012! ;-)


L O V E


Underbart härlig låt, klicka på bilden! ;-)


Början på slutet.

MMMMMMMMMMMMMMM, palt....... Ska ätas idag hos farmor, otroligt gott. Sen blir det teorikurs hos Nyströms med Anna och Stina. Nu börjar vägen mot att få köra på vägen haha! Byyyye!


söndag

Fan vad snabbt denna helg har gått, helt otroligt. I fredags var vi nåra st hos Lisa och fira henne, det var trevligt. Igår hade vi tacokväll hos Samuel. Vi satt och prata från klockan 18.00 till 02.00 oavbrutet. Helt sjukt vad mycket vi hann prata om hehe. Men det var iallafall jätte trevligt och mysigt.

Idag ska jag träna, repa och plugga. Awsome?! 

 

Athumn

Var ute och tog nåra bilder idag med Lina!


some place different.

SNART FREDAG.


Virrhöna

Fasen vad virrig jag är. Det är onsdag idag, eller hur? Jag har trott hela dagen att det är torsdag, det känns som en torsdag. I tre veckors tid har jag trott att den dagen som är efter den dagen man egentligen är på, är den dagen. HAHA, fin mening. MVG i svenska. Ikväll ska jag repa, plugga matte och inså.

Ps. håll alla tummar ni har för att Rasmus ska klara teorin imorgon.


see these bones

Sitter och funderar på allt som ska hinna göras detta år. Skolan, körkort, hairmusikal, massor med träning, göra om i mitt rum, spelningar och rep med bandet... Det är mycket. Jag måste lägga upp en plan på hur jag ska kunna få ihop allt. Jag vill ju helst kunna ta mitt körkort när jag fyller år, men då måste jag typ börja plugga nu och börja ta körlektioner i slutet på oktober. Ska ju hinna med att plugga också.. Om jag ska klara matte B så måste jag plugga hemma minst en gång i veckan. Sen till våren kommer ju alla nationella prov. Vill bara få det här året bortgjort. Ikväll ska jag träna, göra inså läxor och läsa svenskabok. Toppen kväll, eller?!VILL TILLBAKA TILL VÄRMEN

Snart är det dags att boka resorna till nästa sommar. Haha, eller, om ca 2-3månader rättare sagt. Men tiden går snabbt så jaa, det är ganska snart. Det blir nog att åka över midsommar, fan vad jag längtar.Spelningen igår på kulturenshus i luleå gick bra, jätte bra ljud och ljus, plus mycket folk. Bra arrangerat också.
Bra spelat tjejor!


Du & jag.

Har inte hunnit skriva ett Grattis inlägg till Rasmus än så här kommer det. Tänk att min lilla älskling fyllt 18 år. Nyss var vi 13år, små fjuttingar som var nykära. haha, den 28 är det fyra år sedan, fan vad tiden sprungit iväg. Älskar dig fortfarande lika mycket Rasmus Lindberg ♥  

  

  


Fredag!

Har sjungt audition idag inför hair musikalen som estet ska sätta upp. Måste säga att det var helt okej ändå. Efter det drog jag och Lina till luleå för att inhandla något att ha på sig imorgon på scenen. Jag köpte ett par jeans, ett par jeansshorts och två linnen på Monki. Så nått av de blir det väl. Är taggad på spelning imorn. Hoppas bara att min gitarr inte ger upp mitt under en låt, den är ju lite knasig. Måste köpa en ny. Skulle egentligen vara med Rasmus ikväll men han mådde så dåligt att han åkte hem. Roligt. Så jag har suttit hemma och tråkat hela jävla kvällen, vilken underbart rolig fredag. Nu blir det iallafall one tree hill tittande, här i min ensamhet. byyye!


Estet fest ikväll!

Ikväll är det estet fest och det ska bli jätte kul! Vi ska vara hos jill innan och äta pizza och sjunga karaoke! Trevligt, byyyye!


Helg!

Idag tog jag helg. Eller ska skriva svenska hemma imorn men ändå. Slipper ta mig till skolan, det känns skönt. Ska även städa lite grann och sådär. Mormor kanske ska komma på middag imorn så tänkte göra pannacotta. Rasmus kommer också hem imorgon så det ska bli kul att träffa honom. Han fyller ju 18 på söndag så det blir att fira honom i helgen. Känns helt sjukt att han har blivit så stor med tanke på att han var 14 när vi träffades, till och med 13 haha. Gud vad tiden går snabbt. Är iallafall väldigt lycklig med den pojken! ♥


RSS 2.0