Please, remember me?

Påsken är ändå en väldigt mysig & fin högtid. Man får mysa utomhus med familjen & bara vara. Dock hade man ju velat åka bort till nån stuga eller varför inte en fjällstuga, men men. Sista lovet i mitt liv är nu påbörjat & det är 49 dagar kvar till Alanya. Shit vad kul det ska bli. Ta studenten, gå balen, bli vuxen.. Känner att jag måste komma i form nu efter ett ofrivilligt tränings uppehåll. På måndag börjar jag kickstart igen och det ser jag fram emot. Nu ska det bli ordning på kost & träning igen. Hejdå chokladkakan. Ses inte på ett tag!


Måndag

Välkommen kära måndag, du känns inte så hemsk denna gång faktiskt. För snart är du borta igen. Halv vecka gör ju saken lite bättre också kanske. Jazz & blues konsert imorgon kväll. Lov på onsdag. Sista lovet i mitt liv. Shit!


What a wonderful world

Min fredag har varit mysig & väldigt händelserik. Dock fick jag en jävla p-böter på 250 jävla spänn, men de är ju en annan femma. Kvällen har spenderats i skolan, Norrbottens kammarorkester bjöd på en klassisk konsert i björksalen. Lite långtråkigt blir det ju förstås, men det är väldigt vacker och mäktig musik. Efter det åkte vi till Noas för att prata av oss lite & fika. Det var väldigt trevligt.

Imorgon väntar en sväng till second hand, taco middag med lina & Pontus, grillning & madrassåkning i pagla med nära & kära hehe. Är dödens förkyld, inte kul alls. Hoppas på att bli fri från alla sjukdomar snart så att jag får träna.

Nu känner man faktiskt av att det är sista rycket i skolan. Kurser börjar sakta men säkert ta slut & studenten närmar sig. Lite läskigt men otroligt spännande. 56 dagar kvar till studentresan, vilket betyder att turnén är ännu närmare. Ska bli as kul. Nu är det godnatt. Är dödens lammunge, lol.


Anna is Home! 👏

Har träffat Anna idag som är hemkommen från Haiti igår. Hon har hunnit berätta lite historier & det är väldigt intressant & lärorikt att lyssna på. Jag önska att jag hade vågat åka iväg så där, bara för att prova uppleva nått sånt där. Men jag skulle nog aldrig klara det. Att ge upp min trygghet är någon jag har väldigt svårt med. Men det är coolt att iallafall få höra om det haha.


KUUUUUUUL

Jävla halsfluss. Det är nästan skrattretande, efter 10 dagars penicillin kur så är min halsfluss nu tillbaka & förstör min tillvaro. Ingenting att göra åt, de är bara att köra igång med penicillinkur nr 2. Blir det inte bra efter detta vet jag inte riktigt vad jag gör. Är riktigt jävla less.

Imorgon så bär det av till Luleå för att gå på minus 30. (Om jag nu inte blir dödssjuk imorgon) ska iallafall bli as kul.


Tillbaka till verkligheten

Imorgon är det måndag = massor med plugg. Nk prov & historia prov. Vill bara få dessa veckor fram till påsklovet avklarade. För när vi kommer tillbaka efter påsklovet är det inte länge tills vi drar på studentresa, då är det slutspurten kvar. Känns härligt skönt fast ändå lite läskigt. 69 dagar kvar till Alanya, can't wait.


Påväg mot en ny riktning

Nu börjar jag sakta men säkert bli helt frisk igen & jag kan inte vara lyckligare just nu för det & mycket annat. Denna halsfluss har varit den värsta jag nånsin varit med om, kunde inte prata på 3 dagar. Fick utöva mina teckenspråks-skills & skriva ner meningar på sms för att få fram vad jag ville säga. Men nu är det över & jag kan prata igen.

Idag är den den internationella kvinnodagen & den har firats med de absolut viktigaste kvinnorna i mitt liv. Hela dagen lång har vi umgåtts & haft as kul tillsammans. Skönt att få umgås lite som vänner också, inte bara som "arbetskollegor". Vi är så sjukt glada för att det är så många som har lyssnat & gett så bra respons på smakprovet från plattan. Det är verkligen jätte roligt & höra. Vi hat hunnit blivit omnämnda i två musikbloggar & det känns ju så klart as fett. Jerry Bomans fina blogginlägg var så underbart härligt att få läsa. De är som att han verkligen har förstått det som vi känner & vill förmedla med låten Norah. Det känns så bra att vi kunnat förmedla ett budskap som har berört någon annan. Coolt.Jag är lyckligast i världen

Mitt i allt halsfluss-elände släpper vi två låtar på soundcloud & får väldigt positiv kritik. Helt underbart. Äntligen så får man njuta av allt hårt slit & arbete som vi gjort hela hösten. Detta är & kommer bli mera stort! Ska bli så spännande att få släppa hela skivan på spotify & sprida våran musik överallt. Är så stolt över oss, att vi klarade av detta. Är ocksååå sjukt tacksam för all hjälp & allt stöd vi fått av alla. Magnus Ekelund har varit till mycket stor hjälp & jag är så glad att vi har haft honom när vi tvekat. Nu är vi redo för att ta nästa steg. Jippie!!


Sjuk igen...

Jaha, vilken gång i ordningen? Har tappat räkningen. Vaknade med två golfbollar i halsen och det är väl halsfluss på G igen. Hurra vad det går bra för mig! ✌ Pallar inte mer...

Fick iallafall frukost av världens bästa pojkvän imorse. Puss!


RSS 2.0