sjukling.

Hatar att vara sjuk. Eller kan väl inte påstå att jag är sjuk, sjuk. Men jag har jävligt ont i halsen och känner mig väldigt hängig. Får fan inte vara sjuk på nyår. Ska vila upp mig imorgon.


oinspirerad

Idag måste jag träna & plugga teori. Jag hatar MÅSTEN när jag har lov. Vill bara göra bort den där jävla teorin nu så jag slipper tänka på det nå mer. Vill även göra bort halkbanan och uppkörningen såklart. Det är ju inte länge kvar nu som sagt.

Ikväll ska vi hänga hos Jill. Allt jag vet.

Nu skiter jag i detta. Hej & hejdå.


SALE

Blir nog shopping imorgon med Mamma, Moa & Jill. Gud så roligt att kanske fynda något riktigt fint!


Tittar runt på mellandagsrean


Full fart!

Kommer med bilder från gårdagen ikväll, eller i morgon.

Idag har jag varit med Moa och Pappa i strorheden och försökt få tag i en Ipad. Jag och Moa skulle köpa en att dela på. Men nej, den var slutsåld... I hela sverige. Typiskt.

När jag kom hem gick jag över till Lina för att umgås lite, även smida mer planer inför nyår. Längtar som fan, gud vad mysigt vi ska ha det. Älskar mina otroligt underbara vänner massor! Puss på er som känner er träffade! ♥

Ikväll väntar go' middag med familjen, i form utav älgstek med massa gott till. Ska nog även se Alvin & gänget 2 haha.
Skulle kanske umgås lite med bill & bull också. Ni kan väl höra av er om det blir nått, Stina & Jill? haha.


Puss!

God jul på er!

Julafton idag och jag har redan fått öppna två paket under granen på morgonen.
- onepiece
- 2000kr
Älskar den traditionen, tack mamma & pappa!

Snart ska jag göra en pannacotta till ikväll och sedan ska jag börja göra mig i ordning inför kvällen. Blir ju kalleanka kl 15.00 såklart! ;-)


du är allt bra att ha!

Bara för att du är du.jag älskar dig ♥


the sound of silence

Har varit och tittat på 3ornas julshow och jag måste säga att jag tyckte den var jätte rolig. Bra jobb guys!

Imorgon är det genrep sedan adventskonsert i kyrkan kl 19.00 som väntar. Det ska bli mysigt. Älskar att vara i kyrkan vid juletid. VI har även konsert för skolan på onsdag. Torsdag blir det knytis och julfilmer med mina fina vänner. Ser fram emot allt detta julmys.Vila i frid.

I want my baby back, baby back

Beställde ju mina klänningar från nelly i onsdags och jag hoppas verkligen att jag får dom snart. Undrar om jag ens passar i dom? Återstår att se. Har även beställt hem lite bilder som jag verkligen hoppas på att få nu denna vecka. Annars blir det inte bra detta alltså. (JULKLAPP)

I helgen har jag strosat omkring på stan och köpt lite julklappar, umgåts med vänner och rasmus, ätit en massa fika, varit lekledare, pluggat och nu snart ska jag åka till arenan för att kika på min systers innebandymatch med div 3.

Denna vecka hoppas jag att min julkänsla kommer tillbaka. Den har nämligen rymt... Kanske måste jag efterlysa den snart?
Med tanke på att det är adventskonsert i kyrkan, julfika och julfilm med vännerna och att klä julgranen med familjen kvar så borde den komma tillbaka i veckan.


Julbak!
Äntligen!

Fick äntligen tag på en klänning som duger till nyår. Har beställt två st så då får vi se.


Vad tycks?

Lucia

Fullt ös har det varit denna vecka. Fyra st luciatåg har vi hunnit med, brolles julkonsert också. Kan inte påstå att jag tycker brolle och Sara gjorde en bra insats ifrån sig. Tappa texter, kom in på fel ställen, fusklappar.. Inte så proffsigt kanske. Kan inte heller påstå att de var så trevliga. Undrar var det får för casch..?

Ikväll blir det jobb på perbacka igen, tjäna en peng. Tur det, behöver det!


Stinas bild.

I tidningen idag!

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=6578617  Checka!

The start of the new me

Haft intervju med Nsd i morse och de kommer att synas i både webb tv och tidning nån gång nästa vecka. Ska bli mycket spännande att få läsa/se.
Efter det var vi och käka lunch på max jag och mina gullisar. Sen hade vi idrott, aerobic. Händelserik dag? Jo, ganska.

I helgen väntar mys med Rasmus, luleå, jobb, övernattning med Jill, julbak med familjen och lite annat mys.


Lite inspererad av rymden?


RSS 2.0